Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No kromě těch jumbo toho mám ještě plnou kabelku, uvažuju že k tomu asi založím vlákno, pár zajímavostí se tam najde. Kvarteto a 444 příspěvků je sladká odměna za ty léta stresů na fóru a v tomhle vlákně obzvláště! Štěpínovy Zodiac jsem včera viděl vlastním okem a na živo mi ukápla slza. Jen co odjel, jsem se musel vycentrovat ještě jednou lahví vína. O kvalitě spánku nemluvě. Ještě že ty Kakume jsou modré jako nebíčko!

Odesláno

Dneska jsem si uvědomil, že ty Monzy jsou jedny z mých nejoblíbenějších hodinek. Pořád je točím. Heuer bude asi návykovka. Jinak ty podvazky v brouku, super fotka. :-)

Odesláno

Tak já pár podobných fotek jako autor udělal, takže vím, jak to probíhá. Nafotit se to dá. Jenže většinou to má pokračování. :-)

Porsche by bylo prima, ale jak koukám, ten brouk má něco do sebe. :-)

Odesláno

Rok a půl zde, 1000 komentářů a očekávání potomka. Je fajn důvod udělat si radost. Jedna rychlá mobilem.

post-33119-0-47470900-1452543274_thumb.jpg

Odesláno
  V 11. 1. 2016 v 20:14, guzmic napsal:

Rok a půl zde, 1000 komentářů a očekávání potomka. Je fajn důvod udělat si radost. Jedna rychlá mobilem.

Ještě Ti k tomu chybí pořádný kolotočářský mercedes :D Ne, srandu dělám, víš jak, pěkné to máš

5633350f55857.jpg

Odesláno

Díky, B-)

Náhodou, nějakou pěknou 190 mercedes V6 benzín bych bral hned. Aj pěkné fialové sako bych si koupil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...