Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 1. 2016 v 9:54, Kristian.nov napsal:

Po delší době jsem je vyvenčil...

31fe6d1fdbf310cb78631b45b1e8013e.jpg

ty se mi vždy líbily, stejný teď prodává financ na ebay

Odesláno
  V 25. 1. 2016 v 13:10, Kristian.nov napsal:

A copa ten novej nick s GMT? :-) To je to nový?

krásnou faded pepsi vložku mám už nějaký čas, minulý týden jsem k tomu pořídil jubilee, jednou k tomu dokoupím i ten zbytek

Odesláno
  V 26. 1. 2016 v 10:37, Tikal napsal:

Přesně Michale, to těsnění to dost zvedlo :lol2:

Viď, že jo? Tonda je dobrej  :thumbsup_anim:

Jinak jsme domluveni, že strojovnu udělá Tonda. A co se týče pouzdra, ještě zvažuju, jestli s tím něco dělat. Jasně, že není úplně výstavní, ale zase je původní a má všechny hrany. 

Odesláno
  V 26. 1. 2016 v 11:19, michalval napsal:

Viď, že jo? Tonda je dobrej  :thumbsup_anim:

Jinak jsme domluveni, že strojovnu udělá Tonda. A co se týče pouzdra, ještě zvažuju, jestli s tím něco dělat. Jasně, že není úplně výstavní, ale zase je původní a má všechny hrany. 

Být tebou, tak se na to tentononc ... No prostě nechat být. Pouzdro vypadá dobře, jediné, co bych zvážil, je ten leštěný rámeček kolem skla, tam jsou celkem větší ťukance. Otázka jestli se s tím dá něco dělat (bez vyvařování). Tím, že je to součást vnitřního pouzdra, tak i tady je třeba na to opatrně. Pokud se to nepodaří, muselo by se vyměnit celé vnitřní pouzdro, ne jen ten rámeček. 

Odesláno
  V 26. 1. 2016 v 12:33, Dzos napsal:

Být tebou, tak se na to tentononc ... No prostě nechat být. Pouzdro vypadá dobře, jediné, co bych zvážil, je ten leštěný rámeček kolem skla, tam jsou celkem větší ťukance. Otázka jestli se s tím dá něco dělat (bez vyvařování). Tím, že je to součást vnitřního pouzdra, tak i tady je třeba na to opatrně. Pokud se to nepodaří, muselo by se vyměnit celé vnitřní pouzdro, ne jen ten rámeček. 

Díky za názor. K tomu se momentálně přikláním taky. Co půjde na tom lemu udělat, tak nechám udělat - spojil bych to s přeleštěním skla, které je trochu poškrábané. A pouzdro nechám tak, jak je.

Odesláno
  V 27. 1. 2016 v 7:19, Melly napsal:

Vcera vecer dorazil novy Zrno, takze dnes jasna volba.

Strapy jsou dobry,ale kuze fortasum dava koule.  :smile_anim:

Odesláno
  V 27. 1. 2016 v 10:35, libor2002 napsal:

Strapy jsou dobry,ale kuze fortasum dava koule.  :smile_anim:

Dík. Jsem to na natu koupil a maestro se na můj požadavek dostal až teď. Taky jsem se nemohl dočkat :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...