Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 8. 1. 2019 v 12:13, libor2002 napsal:

... a ještě řekni, že NOS. 

Kéž by..:-) Nošené, ale neleštěný původní stav. Jeden ťukanec na hraně nožky a provozní oděrky nic hrozného, lepší než přeleštěné.

Upraveno uživatelem papen
Odesláno
  V 8. 1. 2019 v 12:24, papen napsal:

Kéž by..:-) Nošené, ale neleštěný původní stav. Jeden ťukanec na hraně nožky a provozní oděrky nic hrozného, lepší než přeleštěné.

Tak to je parádní úlovek! Stýská se mi po černých Pogue!

ba1933517cee925029c2e2a8a2fc3706.jpg

Odesláno
  V 8. 1. 2019 v 10:09, papen napsal:

Tak už jsou doma, komplet balení z roku 73 . model 6139-6005

Tak značka ne úplně dle mého :-) , ale ten rok, ten rok. Zkrátka, závidím.

Odesláno
  V 8. 1. 2019 v 15:23, madmaxx napsal:

Krásný úlovek, taky gratuluju :-) kde jsi je ulovil pokud to neni tajné?

Není, koupil jsem je v Kanadě od soukromé osoby. Náhodně jsem zahlédl jeho fotku na instagramu tak jsem mu napsal a domluvili jsme se :-)

Odesláno (upraveno)

Ty zasněžený fotky se teď hodí ;-)

a zase několik parádních alfiček

Upraveno uživatelem madmaxx
Odesláno (upraveno)
  V 12. 1. 2019 v 16:35, madmaxx napsal:

Krásný Heuer set, tiše závidím ;-) Pro mě jsou tyhle určitě lepší než cokoliv nového

No jo, to má někdo holt kliku, když měl děda vkus na hodinky. U otce toho bylo horší, ten pořídil jen toto a ještě ztratil doklady :lol2:.

post-29493-0-34119200-1547311498_thumb.jpg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

No, akorát je problém, že nová produkce se mi až na úplný výjimky nelíbí, takže bych musel přibrat taky něco ze starší produkce. Jinak, i když to bude vypadat neskromně, tak mě fakt trochu mrzí, že otec nekoupil taky autávky. Nevím teda v jakým pořadí je s dědou kupovali, ale otcovův kámoš, kterej si je s otcem kupoval více méně společně má taky autavie. Takže ta možnost tu byla. No nic, musím se spokojit s tím co je ;-)

Odesláno
  V 13. 1. 2019 v 17:58, Kupa54 napsal:

Tak to mám asi podobné, jako máš po dědovi, Akorát já mám vybledlou tu oranž na ručkách a subcifru.

To jsou jiné, viz korunka. Ale jak to bylo s těmi modely, to taky pořádně nevím, ale Financ nebo Karel nebo někdo další povolaný to snad rád připomene,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...