Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud dobře vidím jsou to moje bejvalky, koupil jsem je na Aukru, prodal jsem je tady zpět do Čech a předpokládám, že jsou zpět u tebe na Slovensku (tam žiju aj já).

Mam ich zo Slovenska(Kosic) od cloveka co to od nieksl zvlaca,ale nevylucujem,ze su to tie tvoje a nejakou obklukou sa dostali k nemu a porom kumne.

Odesláno

Ano su to ony.Vidis chrono svet je jedna dedina(vesnice) a aj ked oblukom,tak sa dostali do dobrych ruk,kde sa im dostane zasluzenej starostlivosti a uz odomna nepojdu.

Odesláno

V době začátku quartz technologie (potažmo digi) byly všechny baterky dražší a to i několikanásobně. Třeba první quartzky od Omegy (Electroquartz s kalibrem Beta 21, rok 1972) byly víc jak 3x dražší než Moony ;) Z dnešního pohledu je tu úsměvný

Odesláno (upraveno)

V době začátku quartz technologie (potažmo digi) byly všechny baterky dražší a to i několikanásobně. Třeba první quartzky od Omegy (Electroquartz s kalibrem Beta 21, rok 1972) byly víc jak 3x dražší než Moony ;) Z dnešního pohledu je tu úsměvný

Trochu to doplnim... tady jasne vede Omega Megaquartz 2,4Mhz, kde se promitly obrovske naklady do vyvoje (30mil CHF na konci 60.tek byly sileny prachy), za Marine chronometer se platilo v roce 1974 na pulte 761 liber, za moony 124. Bullheady co dnes jsou od 8k euro vejs 114liber... je to paradox no.

Upraveno uživatelem Seamaster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...