Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zase dobrý :notworthy:

Zaujala mě ta kuchařka, hned jsem dostal hlad. Teda spíš chuť :lol2:

tohohle fotografa vrele doporucuju, je to ukrajinec David Dubnitskiy, jako jeden z mala fotky vubec neretusuje = z meho pohledu neprasi, radost jeho praci sledovat

Jinak Karle opet parada, hned mam lepsi naladu...

Upraveno uživatelem Robero79
  • Odpovědi 17,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mi by teda zajímalo, zkama je ten záběr československé rekreace se starýma oktávkama....

kua už jsem to někde viděl, ale kde?

Odesláno (upraveno)

dvě oktávky na číslech jsou Poprad, Kroměříž, třetí je ze záběru, ale 100%, takže oktávky jsou tam modely 1959 2x a 1961 1x, další okta1959 je u vody vedle warťase. Další co se dá rozeznat je Mercedes 170. Těch tu bylo na přelomu 50/60s ještě dost a funkčních. Abych to tedy shrnul - 4x oktávka, 1 warťas a jeden meďák. 

malda - s určením souhlasím,  :notworthy:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno (upraveno)

Sorry, komentuju a pořádně jsem se nepodíval.  :eek:

V každém případě se na obrázku sešla samá nádherná auta.

Upraveno uživatelem Army11
Odesláno

At to tu Karlovi jen nechvalime. Hodim do toho vidle. Poslednich par tydnu uz me zlobi, ze patky jsou ve ctvrtek. Jsem se na to v patek vzdycky tesil, nekam se zasil a mel 10 minut jen pro sebe. Ve ctvrtek hektika, vidim novy prispevek ve vlakne, kliknu na to a ejhle ona to dalsi naloz. Jenze vetsinou na ni nemam moc casu. Jenze pak mi to neda a jsem zvedavej, co tam zas Karel nacpal. Ale nemam na to takovy ten patecni klidek...

#FirstWorldProblems :D

Odesláno

Diky panove. 8110 je palec nahoru, ale sehnat to ve speedy verzi (rozumny stav + origo tah) je cim dal horsi...drzim palce.

Odesláno (upraveno)

Čtvrtky mi nevadi, zvykl jsem si. Karel pátky nemůže.

Ten mercedes obtocenej kolem sloupu je strasidelnej, skoro mi to zkazilo ten pohled na tu zrzecku u hasičského vozu :-))).

Upraveno uživatelem kuncák7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...