Piplík Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Já dneska taky nové přírůstky (-: Jumbo & CRKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tak já se dnes dočkal z Onyxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 WR 200, ocel, Landeron 248, Swiss made.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jardo, tak je ukaž celé. Co jsou zač? Silvana? Le Jour? Avia nebo Oriosa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Dávný KELEK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jsou v novém pouzdře nebo jsou v tak luxusním originálním stavu? Vypadají dobře (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) Podle toho mála co se mi podařilo dohledat, tak by mělo být pouzdro autentické. Nějaké ty šrámy na sobě má. Určitě je neleštěno. Co vím, tak Kelek vyráběl i vlastní kalibry, které dodával jiným značkám. V roce 1997 je koupil Breitling. Společnost byla v roce 2002 přejmenávna na Breitling Chronometrie. Konkrétněji měli hodně dočinění s vývojem cal.B01 a 13. Upraveno 30. října 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Lemania 1341, 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Dnes rano zase hodinky, s ktorymi sa chcem rozlucit z dovodu noveho nakupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 V 30. 10. 2020 v 12:01, Piplík napsal: Já dneska taky nové přírůstky (-: už jsem viděl sladěný ledacos, ale aby si člověk barevně ladil kočku k hodinkám a kudle, to je slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Dobrej vojeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak taky trošku přispěju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Před hodinou, p3k napsal: Tomu říkám sbírka! Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Fajné. Kto je tá v tých modrých plavkách, bo žena sa pohorsila, že má umelé kozy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Myslel jsem, že už jsem viděl vše, ale co je sakra tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 (upraveno) Holy grail prototype dial? Upraveno 3. listopadu 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 To jsem zavrhl jako první. Holy Grail je cal. 1045 a ten má ještě jeden subciferník na 12tce. Cal. 1040 má stejné rozložení subciferníků a středovou minutovku chrona, ale zase nemá den v týdnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se