ponorka9 Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Must be Photoshop:) Kloním se ke Karlovi, bude to prototyp. Našel jsem stejný cifr v jiném pouzdře s tímto popisem: Omega. A Very Fine and Rare Automatic Stainless Steel Chronograph Wristwatch With Radial Dial, Day and Date, Prototype Project Alaska III Signed Omega, Speedmaster, Movement No. 39’205’191, Case Ref. 11 003 Star Watch Case Co., Manufactured in 1978 Cal. 1045 automatic movement, 17 jewels, black dial, luminous baton numerals, luminous baton hands, outer fifths of a second divisions, inner Arabic 60 minutes register, central chronograph minute hand, two sunken subsidiary dials for constant seconds and 12 hours registers, day aperture, date aperture, crystal etched with OMEGA symbol, cushion-shaped water-resistant-type case, black chapter ring with tachymeter scale calibrated for 500 units, screw back with star engraving, OMEGA crown, two round chronograph buttons in the band, Corfam OMEGA strap, case, dial and movement signed 38mm width Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 24 minutami, malda napsal: Myslel jsem, že už jsem viděl vše, ale co je sakra tohle? Ale vypadají dobře co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 https://omegaforums.net/threads/interesting-rare-omega-1970s-speedmaster-professional-automatic-prototype-mens-watch.39627/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 A tohle je taky dobrý... https://www.uhren-muser.de/en/img.html?auktion=100&lot=49095&katnr=77&from=51&to=100&nrfilter=&tmfilter=&mfilter=&txtfilter=#startlot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Nebo... https://www.fratellowatches.com/speedy-tuesday-omega-speedmaster-50th-anniversary-prototype/#gref Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 3 hodinami, VintageLover napsal: čí je to kuchyň? není to nějaký místní člen, navštěvující tohle vlákno a zároveň to o kávě? fotku podobného kávovaru tam myslím nedávno dával přímo bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 (upraveno) prave prisli zo skveleho servisu u @tondako a neviem sa vynadivat !!!! akurat mi to vyslo k 40tke Upraveno 4. listopadu 2020 uživatelem gustavbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 19 hodinami, michalval napsal: Tomu říkám sbírka! Nádhera. Díky. "Naštěstí" jsem se v případě starých Seiko chron ukrotil, takže sbírka je velmí skromná, Pandy a JVC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Panejo, to jsem ani netušil, že tu má někdo JEDIny. Parádička k čtyřicátinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Uz to tak vypada, az na ty rucky to vypada paradne. Jak jsi k nim prisel a vis vubec, ze jsou to real Jedi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Trocha vody jim nevadí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 3 hodinami, Seamaster napsal: Uz to tak vypada, az na ty rucky to vypada paradne. Jak jsi k nim prisel a vis vubec, ze jsou to real Jedi? vydrazil som ich niekedy zaciatkom roka vo svedsku... boli nefunkcne a ta cervena rucicka bola povodne taka svetlejsia oranzova, ale v dost zlom stave. sklicko som zohnal az v USA, tak trosku trvalo, kym sa ich podarilo dat dokopy.. ale tesim sa teda naramne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Krasa, tak to mam rad, jeste poladit ruce, nechat udelat sunburst a dat jim tah a mas sebratelskou raritu jak vysitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 11 minutami, Seamaster napsal: Krasa, tak to mam rad, jeste poladit ruce, nechat udelat sunburst a dat jim tah a mas sebratelskou raritu jak vysitou. zatial mi budu asi stacit takto.. cely proces bol celkom financne vycerpavajuci zatial sa tesim , ze ich konecne mozem nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Tak konečně taky můžu neco dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Tissotky skvele. Budu tu za kacire, ale mne se nosily lip jak Autavky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 3 hodinami, Pivas napsal: Tak konečně taky můžu neco dát paradicka! a pekna luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 11 hodinami, gustavbu napsal: prave prisli zo skveleho servisu u @tondako a neviem sa vynadivat !!!! akurat mi to vyslo k 40tke Gratuluji a užívej si jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 6 minutami, madmaxx napsal: Gratuluji a užívej si jich vdaka moc !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 (upraveno) Dnes jedny funglovky. Upraveno 5. listopadu 2020 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se