Anela Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 @ponorka9 krasna prace, tesil jsem se kazdy den, diky za vyborny adventni kalendar a predstaveni pro me stale temer nezname znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Take díky, bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Starý dobrý Caliber 12. Tolik se Verony těšily na Vánoce, že už je slavily včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Seiko 6139-6000 notched case. Únor 1969. Má tady někdo starší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 5 hodinami, ponorka9 napsal: Tak jsem dnes napsal ježíškovi, že bych moc moc chtěl tyhle fullgoldy. No říkal něco o aviaticích, perutích a pak ješte něco, co jsem mu úplně nerozumněl, ale nějak se to rýmovalo s těma perutěma:) Tímto jsem skončil s Avia chronoadventem. Snad jsem vám to čekání na den "D" trochu zpříjemnil. Přeji hezké svátky všem! Ty jsou fakt nádherný. To by sis zasloužil. Přeju ať se někdy zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Kluci, díky za podporu a pochvaly. Ty fullgoldy jsou nádherný a jsou k mání v Anglii, ale chtějí za ně nesmysl - přes 100K - to nedám, ani kdyby měly 30 karátů:) Jinak začínám mít problém nějaká chrona od Avie sehnat/koupit. Nabídka je chudá, buď se jedná o model, který mám, nebo je to šrot....Tak kdyby jste někde něco viděli, sem s tím:) před 1 hodinou, VintageLover napsal: Seiko 6139-6000 notched case. Únor 1969. Má tady někdo starší? Tak to jsem zvědavej, ale vítěz je asi jasný:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Kontrola casu pri vanocni Grand Prix Hezke svatky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 GUB Stossgesicherr cal.64, po laznich u Tondy v Liberci! Vcetne noveho zlaceni pouzdra. Reminek vetsi, ale jiny doma neni a provizorne mi to neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Pane jo, tak ty se povedly. Gratuluji! Nebylo by víc fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Karle, krásné indexy, to miluju, tah taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Sváteční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Prostě neomezí a vždy dělají radost !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak krásné svátky pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Hezké Vánoce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 V 23. 12. 2020 v 2:56, tmx napsal: Avia, Autavia, Breitling.... Krasne Top Time! Daj vediet ak ta prestanu bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 1 hodinou, Tommy_PP napsal: Krasne Top Time! Daj vediet ak ta prestanu bavit Už ho nebaví, viz prodejní vlákno, jestli se nemýlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se