tommasini Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února V 12. 2. 2025 v 20:08, M-72 napsal: Chronopotápky Rozšířit Krásnej kousek.
špelda66 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února V 12. 2. 2025 v 20:08, M-72 napsal: Chronopotápky Rozšířit Big blue - legenda co tmavší lumi na minutové ručce, asi jenom zkresleno fotem, anebo ?
kuncák7 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Tak, dnes malá oslava, přece jen je to jen 50 3 4
ponorka9 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Dobře ty Pěkný kousek s pěkným datem narození
radek123 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února ty Omegy sou bozi ... jako oboje, to by bylo velke dilema si vybrat ja dnes Seika kterejm ukradli subcifry 1
M-72 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února V 13. 2. 2025 v 9:43, špelda66 napsal: Big blue - legenda co tmavší lumi na minutové ručce, asi jenom zkresleno fotem, anebo ? Rozšířit Je to stáří....
maama Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února To je jako bys stridal celou straz hradu:) Tise zavidime
Piplík Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února V 12. 2. 2025 v 20:08, M-72 napsal: Chronopotápky Rozšířit Nádhera jako vždy od tebe (-: Já u kluků taky jedny “utopený” big blue mám na kompletní generálku strojovny. Už se těším až budou zase doma
M-72 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února V 16. 2. 2025 v 14:50, Piplík napsal: Nádhera jako vždy od tebe (-: Já u kluků taky jedny “utopený” big blue mám na kompletní generálku strojovny. Už se těším až budou zase doma Rozšířit Tak držím palce, ať to dobře dopadne. Já u kluků mám teď dva kousky. Porsche Design, ty jen na vyčištění a namazání a pak Doxy Sub - Synchron, "profíky"s oranžovým cifrem. Na nich je trochu více práce.
VintageLover Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února (upraveno) Upraveno 22. února uživatelem VintageLover 4
Já ml. Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Jojo, jako za starejch časů... Doteď mám ty čtvrtky nějaké prázdné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se