Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 4. 2025 v 13:29, Jan7 napsal:

Prosím tě,to je origoš s těma ručkama? Já to viděl jednou u Vališe.

Rozšířit  

Je to origos. Hodinky se údajně nikdy neprodávaly v obchodech, rozebralo si je vedení Heueru jako náhradu za nevyplacené mzdy po krachu HEUER. Je zajímavý že v Česku jsou minimálně troje, který se jako nový prodaly u nás v Klenotech. 
něco z historie 
https://www.analogshift.com/products/heuer-autavia-diver-100

Odesláno
  V 13. 4. 2025 v 18:03, financ napsal:

Je to origos. Hodinky se údajně nikdy neprodávaly v obchodech, rozebralo si je vedení Heueru jako náhradu za nevyplacené mzdy po krachu HEUER. Je zajímavý že v Česku jsou minimálně troje, který se jako nový prodaly u nás v Klenotech. 
něco z historie 
https://www.analogshift.com/products/heuer-autavia-diver-100

Rozšířit  

Díky moc,

mě to zarazilo, protože jsem je viděl asi prvně před 10ti lety, když mi je ukazoval Vališ při vyzvedávání odservisovaných hodinek. A podruhé dnes.

Pecka👌

Odesláno

Aby se nezapomnělo, že strojek cal. 14 GMT se nedával jen do heuerů: Hamilton Pan-Europ 707 made by Heuer for Lanco:

20250422_190706.thumb.jpg.753cd6cac9d64017dbcc1d20eb3d854d.jpg20250422_190717.thumb.jpg.669fc1397f22d8d6ec6cda5839df3efc.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Nějak jsem se upsal, správně má být strojek cal. 11 GMT, Hamiltonem označovaný jako cal. 111.

Odesláno

Jo, to jsou ony. Díky! Dnes přišly. Budou potřebovat přeleštit sklo, jinak vypadají celkem v pohodě. 

Odesláno

Gratulace! To jsou ty z e-baye? Měl jsem je v hledáčku, ale někdo mi je vyfouk :)  Jinak strojek by měl být značený Jako Hamilton 11, což mi úplně nesedí, když to má GMT. Ale ve všech materiálech, co jsem dohledal, to tak je.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...