warann Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Tvl: “Napálím tě ty kanále jeden komunistickej, prašivej.” Super, na to uz jsem malem zapomnel 1 2
financ Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Eterna valjoux 72, stejná strojovna jako u manuálních Dayton 14 1
Jan7 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 13. 4. 2025 v 13:24, financ napsal: Rolexový ručky Rozšířit Prosím tě,to je origoš s těma ručkama? Já to viděl jednou u Vališe.
Jan7 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 13. 4. 2025 v 14:28, Lucky Lucaso napsal: Jasny. Vygugli si Autavia diver 100. Rozšířit Díky za info
financ Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 13. 4. 2025 v 13:29, Jan7 napsal: Prosím tě,to je origoš s těma ručkama? Já to viděl jednou u Vališe. Rozšířit Je to origos. Hodinky se údajně nikdy neprodávaly v obchodech, rozebralo si je vedení Heueru jako náhradu za nevyplacené mzdy po krachu HEUER. Je zajímavý že v Česku jsou minimálně troje, který se jako nový prodaly u nás v Klenotech. něco z historie https://www.analogshift.com/products/heuer-autavia-diver-100
Jan7 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 13. 4. 2025 v 18:03, financ napsal: Je to origos. Hodinky se údajně nikdy neprodávaly v obchodech, rozebralo si je vedení Heueru jako náhradu za nevyplacené mzdy po krachu HEUER. Je zajímavý že v Česku jsou minimálně troje, který se jako nový prodaly u nás v Klenotech. něco z historie https://www.analogshift.com/products/heuer-autavia-diver-100 Rozšířit Díky moc, mě to zarazilo, protože jsem je viděl asi prvně před 10ti lety, když mi je ukazoval Vališ při vyzvedávání odservisovaných hodinek. A podruhé dnes. Pecka
financ Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Stařenky na tahu. Datum jsem neřešil a až ted vidím, ze místo poledne mam půlnoc 1
Kupa54 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Já je naopak přehodil na řemen. Chvíli je ponosím, tak jsem se crcal i s datumem. 6
tommasini Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Po delší době můžu dát něco zas i sem. Nějak jsem teď nosil spíše nechrona. 2
malda Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Aby se nezapomnělo, že strojek cal. 14 GMT se nedával jen do heuerů: Hamilton Pan-Europ 707 made by Heuer for Lanco: 3 2
malda Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Nějak jsem se upsal, správně má být strojek cal. 11 GMT, Hamiltonem označovaný jako cal. 111.
financ Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Aaaa, gratulace. Nejsou to náhodou původně tyhle?
malda Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Jo, to jsou ony. Díky! Dnes přišly. Budou potřebovat přeleštit sklo, jinak vypadají celkem v pohodě.
ponorka9 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Gratulace! To jsou ty z e-baye? Měl jsem je v hledáčku, ale někdo mi je vyfouk Jinak strojek by měl být značený Jako Hamilton 11, což mi úplně nesedí, když to má GMT. Ale ve všech materiálech, co jsem dohledal, to tak je.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se