MaraThon Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Taky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Přerušuji Autavlnku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Přerušuji Autavlnku :-)Vypadaj jako novy,nadhera.
Miroslávek Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Vypadaj jako novy,nadhera.Díky , Hujer jsou celkem hezký :-) , ale přece jenom Seika jsou ........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Tyhle hnedy Bullheady se mi libi asi nejvic,nejak mi to vintazni chrono chybi,tak mam abstacek...
Miroslávek Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Tyhle hnedy Bullheady se mi libi asi nejvic,nejak mi to vintazni chrono chybi,tak mam abstacek...Taky jsem se kdysi rozhodoval, jestli hnědá nebo modrá,a nakonec jsem v modré vybral , udělal tenhle kompromis ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 dneska dvoubarevně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 dneska dvoubarevně 20150830_102920.jpgTak ty jsou krutopřísežně faktnádherný
Jeronimo Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Když je ta neděle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rodkopf Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 dneska dvoubarevně 20150830_102920.jpg Je to ten tah? Jestli jo, tak jim sedne jak prdel na hrnec.
financ Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Je to ten tah? Jestli jo, tak jim sedne jak p...l na hrnec. Není, tohle je původní po léčbě
financ Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Je to ten tah? Jestli jo, tak jim sedne jak p...l na hrnec. tohle je on Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Nemuze se sem dat zakaz autavii a vlastne vsech heuer:-)))? Jeden by z toho mel mindrak a zastavu tepu. Mate to fakt moc pekny ,vsichni. Zavidim.
guzmic Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Když je ta neděle..Když je to pondělí. B-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SAS Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Dnes vyhral milacek Orfina PD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Přicházeje o eBay panenství, vkročil jsem do světa vintage Seiko :-) Až z Filipín k taťkovi putovaly... Všechny díly by měly být origo... Moc pěkná patina, mám radost:-) Akorát tah je mi bohužel malej... nemáte někdo v šupleti dílek? Nebo celej tah na ruku min. 18,5 cm? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se