guzmic Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Ty si ale děláš radost každý týden, takže už to ani není vtipný. Ale hodinky jsou to krásný... :-P
Tikal Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Souhlas, už mě začíná unavovat, furt další a další Heuery ;-) Posláno Ťapinou
VintageLover Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Na sraze se mi tyhle líbily nejvíce, co se Carrery týče. Když teda nebudu počítat Ríšovy zlacené barrely.
Wanderer Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Hmm tak ty jsou parádní. Tomu věřím, že udělají radost.
VintageLover Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Carrera je Carrera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 nádhera...ty GT2ky jsou prostě šílené.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Ta červená je peckózní, jsem se zasnil.
Jan7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Tak jedny Carrery přidám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Ta červená je peckózní, jsem se zasnil. Ty tvoje moony mi dávají zabrat, Karle... Na srazu jsem došel k závěru, že moony ze začátku 80tých s tahem 1171 považuju za top moony... Es komt der Tag!! EDIT: písařská chyba. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem malda
VintageLover Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Díky kluci, já se zase zamiloval do 105.002, ale sehnat se moc nedají. Díval jsem se na eBay a Moony z 80. let tam v aukci nejsou, ale zase vylezou, to se nebojím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 11. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 http://thoughts.onthedash.com/thoughts/autavia-2446c-silver-dial/Něco zajímavého ke čtení
MaraThon Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) sem si dnes také udělal radost a rozšířil sbírku o další kousek Hujerů, za super peníz z jednoho nejmenovaného hodinářství v Mikulandské :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem MaraThon
malda Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Gratulace! Hezký vánoční dárek! A když tady byla řeč o moonech, tyhle mi taky nejsou nijak proti srsti: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Na procházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Máro gratuluji jsou parádní, začínám cítit nepokoj
financ Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 když jsou ty vánoce, dvojčátka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Je to nádherný pohled
Tikal Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Chudák Strašák, tomu zase stoupne tlak, soudím podle sebe... Posláno Ťapinou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se