guzmic Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Konecne sem taky muzu prispivat. Jeste poladit nejaky ten remenIMG_20151230_115011.jpgVítej do klubu, teď už není cesta zpět. ;-)
Melly Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Vítej do klubu, teď už není cesta zpět. ;-)To já vim už dávno, že jsem ztracenej
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 To já vim už dávno, že jsem ztracenej Moc pěkný, já ti to říkal, že ti budou slušet :-))). Ten řemen pořeš.
VintageLover Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Ahoj kluci, jen bych rád upozornil případného kupce Heuer Verona z aukra. Informoval jsem se na ně přes několik lidí. - vteřinovka je z primek sport 2- pootočené tachy- chybí držák v boxu- stopky a funkčnost neznámá- mají být po devadesátiletém hodináři (prej má být vše v cajku, nic nechybět a původní), co pracuje v Německu a opravuje stolní a věžové hodiny, takže kdo ví, jak to bude vypadat vevnitř Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Ten samořejmě taky, na to jsem zapomněl.
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Karle, ta vnitřní luneta tam nelicuje, nebo je tam jen blbá fotka? Ten tah je samozřejmě strašnej.
VintageLover Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 nelícuje, je lehce pootočená.
financ Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Vteřinovka ze sportů je pecka. Nelicujici luneta signalizuje výměnu sklíčka, devadesatilety opravar stolnich a veznich hodin, to bude odbornik. Takovi na opravy Heueru obvykle používají díly z poljotu a péra z Primek. Rad bych se pletl, ale bez prohlídky strojku je to loterie. Sklíčko sehnat nejde a vteřinovka za ranec.
VintageLover Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 To je pravda, už dvakrát jsem zažil péro z primek kal. 96 v Heuer cal. 12.Samozřejmě kratší.
Melly Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Moc pěkný, já ti to říkal, že ti budou slušet :-))). Ten řemen pořeš.Dík Martine, však víš, že mě sluší skoro všecko Řemen dám, asi nějaký dvoudílný nato, možná to níže a možná nějaký racing kůže by jim slušela...http://www.cheapestnatostraps.com/collections/nato/products/two-piece-nato-strap-navy-white-and-orange?variant=9620599237
financ Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 To je pravda, už dvakrát jsem zažil péro z primek kal. 96 v Heuer cal. 12.Samozřejmě kratší.oblíbený postup starších hodinářůZlatý časy, když je Nickii prodával za 15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Jenom abychom se nedočkali za dva roky běžné ceny 50 klacků za ještě větší hujdy bez krabičky .Všechno je to jenom o nabídce a poptávce a momentálně je to bohužel opačný trend v porovnání s ropou. Jo v archivech, tam by se slintalo ...Lepší to nevytahovat a nesypat sůl do ran (že já vůl tehdy kupoval jiné křápy ...).
malda Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Ještě jednou budeš Richarde rád, že máš doma to, co máš. Tlouct do hlavy se budou jiní, co i tuto dobu zaspali. Nevěřím tomu, že zrovna u kousků, které jsou předmětem tohoto vlákna, někdy cena klesne. Tím bude i přibývat nabídek, jako jsou ty Verony... Zdá se mi to jenom, nebo jsou heueří automatické chrono strojky víc poruchové než třeba u omegy? Připadne mi, že u Heueru si musí člověk dávat na strojky větší pozor, než jinde. Péro z primáckého cal. 96 v cal 12 - to třeba slyším poprvé...
financ Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Ještě jednou budeš Richarde rád, že máš doma to, co máš. Tlouct do hlavy se budou jiní, co i tuto dobu zaspali. Nevěřím tomu, že zrovna u kousků, které jsou předmětem tohoto vlákna, někdy cena klesne. Tím bude i přibývat nabídek, jako jsou ty Verony... Zdá se mi to jenom, nebo jsou heueří automatické chrono strojky víc poruchové než třeba u omegy? Připadne mi, že u Heueru si musí člověk dávat na strojky větší pozor, než jinde. Péro z primáckého cal. 96 v cal 12 - to třeba slyším poprvé...ceny nemá smysl komentovat, na jednu stranu se mi líbí jak se zhodnocuje co už mám, na druhou mě strašně štve že už nejde skoro nic sehnat. Hujeří strojky jsou docela spolehlivý, obvykle se poserou, když do nich šťourá nějaký neumětel. Co jsem zatím zažil, tak největší škody v nich napáchali čeští hodináři. Za minulýho režimu se s tím hodinářští mistři nemazali.
malda Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Dík za vysvětlení. Ostatně, když mi otec vykládal, co musel podstoupit, když za minulého režimu potřeboval opravit své fortisy s valjouxem 72 (už jsem to tady psal) - ve zkratce náhradní díly nula, jedině poslat do Švýcarska, kde byl zase problém v tom, že nebyla pro občana východního bloku legální možnost, jak opravu ve Švýcarsku zaplatit - tak se ani nedivím...
Kristian.nov Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Přesně... já bych to spíš viděl jako ctnost tehdejších hodinářů, že i bez dílů si dokázali poradit...:-) Horší je, že si ty návyky vzali i do dnešní doby...
Tikal Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Jo, jo původních kousků bez zásahů "bastlerů" je jako šafránu a šafrán je drahý.... Dobře bylo
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 To nechci vidět za pět let. To bude myslím vrchol. Nebude co kupovat, ceny poletí výš a ještě ubude pár hodinářů.
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Abych jen nepindal.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se