straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Jo, jo původních kousků bez zásahů "bastlerů" je jako šafránu a šafrán je drahý.... Dobře byloNení tak zle. Až začneme chcípat, budou vdovy naše sbírky prodávat v bazárcích za babku a trh se uklidní, uvidíte. ...a většinou to budou vymazlený kousky v excelentním stavu zgenerálkovaný, zrenovovaný, překrásný hodinky... Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem straspol
financ Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Není tak zle. Až začneme chcípat, budou vdovy naše sbírky prodávat v bazárcích za babku a trh se uklidní, uvidíte. ...a většinou to budou vymazlený kousky v excelentním stavu zgenerálkovaný, zrenovovaný, překrásný hodinky...Posli kontakt na manželku.
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Posli kontakt na manželku.Smůla- jsem domluvenej s jinými kolegy...
Tikal Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 A navíc je budou naše vdovy prodávat za ceny, co jsme jim nakecali :-) Posláno Ťapinou
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 A navíc je budou naše vdovy prodávat za ceny, co jsme jim nakecali :-) Posláno Ťapinou...a aby se toho rychle zbavily, aktivně dají rovnou slevu...
Návštěvník eloga Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 tohle je dobrý Silvestr, v každým případě lázně Bad Tondaberg jsou fakt jedničkové....všichni +1**
M3maniac Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Není tak zle. Až začneme chcípat, budou vdovy naše sbírky prodávat v bazárcích za babku a trh se uklidní, uvidíte. ...a většinou to budou vymazlený kousky v excelentním stavu zgenerálkovaný, zrenovovaný, překrásný hodinky...Tak máme snad děti né ???? ikdyž pokud budou blbí prodaj to klidně i děti....Já mu jen řeknu, že to má prodat až nebude na chleba, co udělá je věc druhá.
malda Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Inzerát na bazoši v roce 2050: Po zesnulém manželovi prodám pánské hodinky s kovovým řemínkem. Na budíku pod sklíčkem je celkem pět ručiček, nahoře nápis "Autavia Heuer", dole pak "automatic Chronograph", nějaké číslo (asi datum) a další nápis "Swiss". Takže asi švýcarské. Hodinky mají tři tlačítka, netuším, jak fungují. To nalevo se točí, ty dvě tlačítka napravo jde jen zmáčknout. Hodinky budou asi nefunkční. Když s nimi zatřepu, něco v nich chrastí, chvilku jdou a pak se zase zastaví. Možná stačí jen vyměnit baterku. Proto prodávám raději bez záruky, nabídněte cenu, určitě se domluvíme. Po manželovi mi zbylo víc podobných hodinek, vesměs starých a asi nefunkčních. Asi by chtělo kápnout božskou aspoň v závěti:) Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem malda
Anela Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Asi by chtělo kápnout božskou aspoň v závěti:)Při plném vědomí prohlašuji, že ta krabice hodinek co je zamčená ve druhém šuplíku v mém nočním stolku má hodnotu přibližně dvou automobilů (jedno SUV a jedna limuzína) a slušného rodinného domku. No tomu by jistě věřila
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Jo z tůtoho mam taky hrůzu kluci :-D Asi tu závěť napíšu...:-D
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Jo z tůtoho mam taky hrůzu kluci :-D Asi tu závěť napíšu...:-DKdo by se nebál? Doma říct pravdu nemůžeš, napsat to na papír do poslední vůle je vošajslich a tak holt musím věřit kamarádům.
financ Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Už jsem to tu kdysi psal, moje holky by to střelily ještě bych byl teplý. Aby to měly jednodušší, tak hodinky jsou v bance, u hodinek je fleška, mamina tam má popsaný co k čemu patří (krabice, papíry), jakou to má zhruba cenu a kde by to mohla střelit, včetně přístupových hesel.
guzmic Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Ještě že jsem tak mladej a mám čas to všechno pořádně promyslet. Když jde vo ty majetky, hodinky šifry a hesla.
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Zejtra spadneš pod tramvaj a co pak...
guzmic Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Chrona na půlnoc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Gentlemani, gentlemani, to jste fakt takovy srabi, ze svym zenskym neumite rict pravdu ? :-D Nebo je to tu cely jen takovy silvestrovsky humor a ja trouba to cely nepochopil ? ;-) Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem honza71
guzmic Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Mě třeba manželka řekla, že ty ceny radši ani vědět nechce. Jen ať jí dám vědět na koho se obrátit "kdyby něco".
financ Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Mě třeba manželka řekla, že ty ceny radši ani vědět nechce. Jen ať jí dám vědět na koho se obrátit "kdyby něco".u nás nemá šanci mít přehled
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se