straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Mě třeba manželka řekla, že ty ceny radši ani vědět nechce. Jen ať jí dám vědět na koho se obrátit "kdyby něco".To máme stejně.
VintageLover Odesláno 31. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 U nás to ví a vedu si taky nějaké info v excelu. Trezor + flashka s infem je asi nejrozumnější - koho kontaktovat, jakou to má hodnotu, atd...
Dzos Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Kdybych doma řekl, kolik v tom skutečně mám, tak bych musel nejmíň půlku prodat a koupit novej barák . No ať nekecám, asi ne barák, ale minimálně novou kuchyň, ložnici, obývák ... Vše nej v roce 2016 !!!
honza71 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Kdybych doma řekl, kolik v tom skutečně mám, tak bych musel nejmíň půlku prodat a koupit novej barák . No ať nekecám, asi ne barák, ale minimálně novou kuchyň, ložnici, obývák ... Vše nej v roce 2016 !!!Tak az to u vas praskne, napis SZ, rad vam treba na kuchyn vymenou za neco z tve sbirky prispeju :-D Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem honza71
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Zamlouvám si koupelnu- na obývák a ložnici si teď po Vánocích netroufám...
financ Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Koupelny jsou nejdražší místnosti v celym baráku. Zamlouvám si koupelnu- na obývák a ložnici si teď po Vánocích netroufám...
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Koupelny jsou nejdražší místnosti v celym baráku. Jo zlatý kohoutky jsou drahý...
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 ale no tak... eště ho navádějte...
Wanderer Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Chlapi, ne že bych vám chtěl brát v novém roce iluze, ale ještě musíte brát v úvahu variantu rozvod. A v tom případě budete rádi za hodinky, o kterých se neví a s neznámou cenou. Naštvané manželce bude stačit prolustrovat fotky na chronomagu a budete rádi, že vám zbudou krabičky od Hujerů. :-) Jinak pěknej novej rok. :-)
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Jeden rozvod mám za sebou. Kdyby něco takového mělo přijít znova, chci radši umřít.
Tikal Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Hele to už trochu taktizujeme ,je fakt, že při tom průtoku nemá šanci mít přehled i kdyby o to stála
Wanderer Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Aby ses nedivil. Jakmile bude chtít mít přehled... :-) Já jen, že takových sbírek se po rozvodu rozprodávalo... veteráni, zbraně... no obraťme list. Nový rok jsem přivítal s Longines na ruce, akorát jsem to nefotil.
M3maniac Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Už jsem to tu kdysi psal, moje holky by to střelily ještě bych byl teplý. Aby to měly jednodušší, tak hodinky jsou v bance, u hodinek je fleška, mamina tam má popsaný co k čemu patří (krabice, papíry), jakou to má zhruba cenu a kde by to mohla střelit, včetně přístupových hesel.Vše fajn, jen flešku bych doplnil i o psanou verzi na papíře.... sicher je sicher. A rozvodu se je třeba vyhýbat jak čert kříži, pokud to tedy je možné.... Samo, že jsou případy kdy to hold nejde. Ono to většinou dopadne ještě hůř... mladá kočka je pěkná, ale.............co z toho když neumí dobrou svíčkovou
Fajkus Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 No, všechny ženské umí vařit. Problém je v tom, že když si chce chlap opravdu pochutnat, musí si uvařit sám.
M3maniac Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak na to zapomeň ,že všechny ženské umí vařit a hodně rychle a musím říct, že od mojí si fakt vždy pochutnám. Třeba včerejší silnej hovězí vývar byl boží , játrový knedlíčky, domácí nudle no mňam, v 90% restaurací ti nedaj ani ten dobrej vývar.....jen jakési slané vody a pokud se zadaří tak s trochou podravky......
financ Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 zpátky k tématu mamka Rolex, taťka Hujer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ty mě tak sereš O to horší je fakt, že jsem ty krásky viděl i naživo:(((
bohus76 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Dýchej zhluboka Martine,baže že Tě chce nasrat :-)
Akam Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 na sníh jedině Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se