kuncák7 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Kubo, kéž bys měl pravdu... Nebyly moje, píšu to výše. Karle, ještě tu o Smolíčkovi . Co není, může brzo bejt. Jeronimo : to ty citizeny vypadaj jen na mé ruce jak dámské? Ach jo, máš je moc pěkný.
VintageLover Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Karle, ještě tu o Smolíčkovi . Co není, může brzo bejt. Jeronimo : to ty citizeny vypadaj jen na mé ruce jak dámské? Ach jo, máš je moc pěkný.Šetřím na tyhle...
bubuking Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Šetřím na tyhle...Karle, teď jsou jedny novodobější na Uhrforumu..za friendly price http://uhrforum.de/breguet-typ-xx-flieger-chronograph-ref-3820-st-t181735
kuncák7 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Tak to uz mlcim.hmhm,mooc pekny.
VintageLover Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Karle, teď jsou jedny novodobější na Uhrforumu..za friendly price http://uhrforum.de/breguet-typ-xx-flieger-chronograph-ref-3820-st-t181735Nádhera, radši bych něco staršího, moc se nevyskytujou, pravda... Tak to uz mlcim.hmhm,mooc pekny.
Exiztence Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Ty nové jsou vcelka za dobrou cenu na to že je to Breguet a to že je v tom ebauché lemania mi nevadí.
Viktor Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Ta předposlední moderní varianta Type XX, která se prodává na Uhrforu, má trochu vadu na kráse ve sčítači minut na pozici 3. Bylo tam zachovaný historický dělení subciferníku na pětiny, ale původní sčítač na starém modelu byl na na patnáct minut s malými indexy po minutách a velkými indexy po třech minutách. Novější model má sčítač na 60 min se zachováním původního historického rozložení indexů, no a pak velké indexy "vycházejí" po 12 minutách (malé po 4 min.), což nám, hnidopichům, vadí. Už jsme to na fóru kdysi probírali.Za mě teda spíš ten starý model...
kuncák7 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Ta předposlední moderní varianta Type XX, která se prodává na Uhrforu, má trochu vadu na kráse ve sčítači minut na pozici 3. Bylo tam zachovaný historický dělení subciferníku na pětiny, ale původní sčítač na starém modelu byl na na patnáct minut s malými indexy po minutách a velkými indexy po třech minutách. Novější model má sčítač na 60 min se zachováním původního historického rozložení indexů, no a pak velké indexy "vycházejí" po 12 minutách (malé po 4 min.), což nám, hnidopichům, vadí. Už jsme to na fóru kdysi probírali.Za mě teda spíš ten starý model...Za me taky a Viktore dik za upozorneni,tohohle jsem si nevsiml.
Jeronimo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Seastar a nová sportovní kožka. 1
VintageLover Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Seastar a nová sportovní kožka.Ta je dobrá. Na zakázku?
Jeronimo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Ta je dobrá. Na zakázku?Díky. Ušil mi ho Anela.
VintageLover Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Díky. Ušil mi ho Anela. Jsem rád, že jsou Tebe, jsou čím dál tím hezčí.
Jeronimo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Díkec. Celkově barevné provedení dialu a ručiček dává hodinkám obrovský potenciál. Nošení si vyloženě užívám, ikdyž je nasazuji jen občas.
kuncák7 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Díkec. Celkově barevné provedení dialu a ručiček dává hodinkám obrovský potenciál. Nošení si vyloženě užívám, ikdyž je nasazuji jen občas.Je fakt videt,ze jsou v dobrych rukach a ze jsem je poslal spravnemu cloveku.
Jeronimo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Je fakt videt,ze jsou v dobrych rukach a ze jsem je poslal spravnemu cloveku.
Akam Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 A já vůl je mám v prodejním vláknu :-|
VintageLover Odesláno 1. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 A já vůl je mám v prodejním vláknu :-|Stáhni je a nech si je.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se