Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kubo, kéž bys měl pravdu... :)

Nebyly moje, píšu to výše. ;)

Karle, ještě tu o Smolíčkovi :lol2: . Co není, může brzo bejt.

Jeronimo : to ty citizeny vypadaj jen na mé ruce jak dámské? Ach jo, máš je moc pěkný.

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ta předposlední moderní varianta Type XX, která se prodává na Uhrforu, má trochu vadu na kráse ve sčítači minut na pozici 3. Bylo tam zachovaný historický dělení subciferníku na pětiny, ale původní sčítač na starém modelu byl na na patnáct minut s malými indexy po minutách a velkými indexy po třech minutách. Novější model má sčítač na 60 min se zachováním původního historického rozložení indexů, no a pak velké indexy "vycházejí" po 12 minutách (malé po 4 min.), což nám, hnidopichům, vadí. Už jsme to na fóru kdysi probírali.

Za mě teda spíš ten starý model...

Odesláno

Ta předposlední moderní varianta Type XX, která se prodává na Uhrforu, má trochu vadu na kráse ve sčítači minut na pozici 3. Bylo tam zachovaný historický dělení subciferníku na pětiny, ale původní sčítač na starém modelu byl na na patnáct minut s malými indexy po minutách a velkými indexy po třech minutách. Novější model má sčítač na 60 min se zachováním původního historického rozložení indexů, no a pak velké indexy "vycházejí" po 12 minutách (malé po 4 min.), což nám, hnidopichům, vadí. Už jsme to na fóru kdysi probírali.

Za mě teda spíš ten starý model...

Za me taky a Viktore dik za upozorneni,tohohle jsem si nevsiml.

Odesláno

Díkec. Celkově barevné provedení dialu a ručiček dává hodinkám obrovský potenciál. Nošení si vyloženě užívám, ikdyž je nasazuji jen občas.

Odesláno

Díkec. Celkově barevné provedení dialu a ručiček dává hodinkám obrovský potenciál. Nošení si vyloženě užívám, ikdyž je nasazuji jen občas.

Je fakt videt,ze jsou v dobrych rukach a ze jsem je poslal spravnemu cloveku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...