M3maniac Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 jojo, jsou bombasticke :-) ten cifr je boží!
warann Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Dnes taky modrásky, akorát hranatý. Dcera dostala k narozeninám svoje první hodinky, tak jsem zvědav, jestli jí to chytne. Nejmenší Baby-G zapnutý na poslední dírku, ale jsou na ruce :-) Pěkný to máte. Dárek pro dceru taky fajn, asi se nechám inspirovat. Ostatně mně syn zabavil o víkendu Géčka a ještě je nedal z ruky, i s nima spí. Sice je mu 5 a hodiny neumí, ale děsně se mu líbí. A abych nebyl OT, tak na ruce Hujery po tátovi.
michalval Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Pěkný to máte. Dárek pro dceru taky fajn, asi se nechám inspirovat. Ostatně mně syn zabavil o víkendu Géčka a ještě je nedal z ruky, i s nima spí. Sice je mu 5 a hodiny neumí, ale děsně se mu líbí. A abych nebyl OT, tak na ruce Hujery po tátovi.Taky dobrý "kombo". S tréningem a ručkovými hodinkami je potřeba začít co nejdříve
Wanderer Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Hned bych mu sundal z ruky digi a začal s ciferníkem. Ať není, jak britští studenti, které ciferník znervózňuje, protože neví, kolik jim zbývá času. A Hujery po tátovi, to je paráda.
leebauer Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Pěkný to máte. Dárek pro dceru taky fajn, asi se nechám inspirovat. Ostatně mně syn zabavil o víkendu Géčka a ještě je nedal z ruky, i s nima spí. Sice je mu 5 a hodiny neumí, ale děsně se mu líbí. A abych nebyl OT, tak na ruce Hujery po tátovi. Tomu mojemu nejmladšímu je taky pět.Řeśím úplně to samý.Čísla,čísla,čísla.Jinak si to ti pacholíci móóóc ulechčujou.
Seamaster Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 někde jsem četl, že jak ¨sunburst¨ tak i ¨circular¨ brus jsou správně...mě se víc líbí ten kruhový brus, a s modrým cifrem jsou echt parádní ;-)A to si zrovna nemyslim. Fabricky je sunburst, circular znouzecnost, pac masinu na sunburst ma malokdo.V CZ nevim o nikom, dle meho ani AD to neumi.
VintageLover Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Dneska takovej ten obyč pátek. 1986 Recenze
madrider Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Moc pěkný!Jak bylo řečeno... patek je prostě super :-) :-)
ponorka9 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Osmdesátky jsou prostě osmdesátky:) Pátek 13ýho bylo sice minulý týden, ale tento týden u mě zase vyhrála 13ka:) Díky Karle!
ponorka9 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 A taky to byl rok, kde jsem si koupil své první automaty, které mám dodnes. V tý době ještě Čína dělala dobrý věci:)
madmaxx Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 vintage pátek resp. sobota jak má být
Návštěvník tolja Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 A taky to byl rok, kde jsem si koupil své první automaty, které mám dodnes. V tý době ještě Čína dělala dobrý věci s tím se dá polemizovat, protože kalibr čínskej není a speciálně seagull vyrábí slušné hodinky doposud a to na fotce jsem dnes vytáhl ze tmy na světlo
leebauer Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 s tím se dá polemizovat, protože kalibr čínskej není a speciálně seagull vyrábí slušné hodinky doposud a to na fotce jsem dnes vytáhl ze tmy na světlo P1080542.JPGHezký Sicurky.
Návštěvník tolja Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Dneska takovej ten obyč pátek. ..... to je Freddie Mercury?
VintageLover Odesláno 21. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Prej jedna z posledních fotek :/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se