African Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Děkuji za odpověď, s tou fotkou je to jedno, všechny kopce jsou krásné ale Everest to asi nebude. Každopádně příběh zajímavý, hodinky excelentní :-)
sashator Odesláno 4. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Trocha lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Nádhera, jedny z nejhezčích potápek.
Bells Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Pecka po všech stránkách a vážně super fotky, jsem rád, že tyto hodinky má další člen, které je takle skvěle odprezentuje, protože taky je opravdu na co se dívat.
Mirek Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Paráááááádááááááááá a velká gratulace!!! Za chvilku budeme dělat Lanďák srazy Jsou to fakt top Seika, užívej je ve zdraví! Já se jich za ten rok a půl stále nemůžu nabažit...
bobi Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Vypadají fakt super,to se musí nechat ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulka.
sashator Odesláno 5. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Dovolil jsem si udělat fotoporovnávačku SBDX001 a 009. Kdo by měl zájem, tak ať mrkne ZDE. Pár fotek z porovnávačky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 6. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Lanďáky pecka, fotky pecka, co dodat... pecka!!!
sashator Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Je videt ze jsi z nich nadsenej
Blinker Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Paráda, vidím, že už skladáš tematický kalendár Veľmi vydarené hodinky. Úplne z nich srší dobrodružstvo...
sashator Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Je videt ze jsi z nich nadsenej Z čeho tak usuzuješ No jo máš pravdu, už dlouho mě hodinky takhle nenadchly. Je to samozřejmě daný i tím, že jsem po nich v koutku duše už hodně dlouho toužil, ale teprve před nedávnem jsem se konečně rozhoupal k intenzivnějšímu shánění. A měl jsem i kliku a sehnal je relativně rychle. Kdybych měl koule, tak jdu i do těch tvejch, ale na to chyběj lováky a prodávat se mi teď nic nechce...
blackhead Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Je to paradni kousek a btw, ja nespecham Z čeho tak usuzuješ No jo máš pravdu, už dlouho mě hodinky takhle nenadchly. Je to samozřejmě daný i tím, že jsem po nich v koutku duše už hodně dlouho toužil, ale teprve před nedávnem jsem se konečně rozhoupal k intenzivnějšímu shánění. A měl jsem i kliku a sehnal je relativně rychle. Kdybych měl koule, tak jdu i do těch tvejch, ale na to chyběj lováky a prodávat se mi teď nic nechce...
filo-boxer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Uzasne vlakno plne luxusnich fotek, moc pekne se na to kouka.
instant Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 ja som si myslel ze si ich mal pozicane na fotenie, ale potom mi z kontextu v tom fotovlakne doslo, ze uz ti rikaji pane, takze dodatocne gratulacia uzivaj, pekne hodinky. az su omlatene a budes ich nosit, tak si myslim ze ine na ruku dostanes pomerne zriedkavo..
sashator Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Je to paradni kousek a btw, ja nespecham Tomu říkám obchodník, naťuknout a čekat jak se s tím poperu...ne vypadaj fakt skvěle, miluju tyhle hrany na hodinkách a to, že jsou to pořádný železa...ale jedu teď na Seiko vlně tak kdoví... Uzasne vlakno plne luxusnich fotek, moc pekne se na to kouka. Díky Filo, od tebe pochvala těší dvojnásob...ve tvém vlákně je sice jen jeden kousek, ale o to lepší fotky ja som si myslel ze si ich mal pozicane na fotenie, ale potom mi z kontextu v tom fotovlakne doslo, ze uz ti rikaji pane, takze dodatocne gratulacia uzivaj, pekne hodinky. az su omlatene a budes ich nosit, tak si myslim ze ine na ruku dostanes pomerne zriedkavo..Díky šéfe, však taky ta jiskřička přeskočila, když jsi mi předával sněženky a poprvé jsem se s nimi setkal naživo. Každý hodinky se časem okoukaj a uvidíme, jak to bude u těchto, ale souhlasim s tebou, že v nejbližší době maj ostatní kousky dovču (až na bondovky, ty jedou na skutečnou dovču). Pak ale zase nasadím tyhle a třeba i přibudou další fotky, fotí se skoro samy.......a najednu stranu mě lákaj i zlatý MM, ale když jsem dělal tu porovnávačku, tak mi kombinace zlato x stříbro mi přišla vedle sebe fajn. Navíc obojí jsou omlácený, tak se aspoň nemusím ničeho bát
McStinger Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tiež gratulujem. Aj fajn fotky a porovnávačka
sashator Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Pár dnešních vycházkovejch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se