Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tah je super (už jsem měl podobnej na snowflakách). Jen mám někdy problém u spon bez jakýkoliv mikroregulace trefit velikost- zrovna u těhle antimagnetů to mám buď nafest a nebo zase volnější (a to tam naštěstí je půldílek). To je i jeden z důvodů, proč poslední dobou už neexperimentuju s řemenama- vždycky potřebuju mezidírku. Jinak jsou ale fajn, ta velikost je pro každodenní nošení super

Odesláno

Já mám ten tříčlánek z GS  tahů taky možná nejradši. Že ta spona nemá navíc aspoň jednu dírku je sice opruz, ale zejména u lehčích hodinek jsem tomu přivyk, prostě je mám někdy trochu volnějc. U "velkejch" antimagnetů bude netrefitelnost přesné délky potenciálně větší opruz.

• po měsíci...
Odesláno

Tak konečně jsem prozřel a začal si pořizovat kvalitu....Doxy jsem tak dlouho odkládal až se mi dostaly pod kůži. Uvidíme, jakej bude další vývoj, oranžovou bych taky uživil :D

Odesláno

Tak konečně jsem prozřel a začal si pořizovat kvalitu....Doxy jsem tak dlouho odkládal až se mi dostaly pod kůži. Uvidíme, jakej bude další vývoj, oranžovou bych taky uživil :D

A tyrkysovy by ti slusely k avataru! :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...