Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem pro a rád se přidám (kromě oblekovek), je tady například ještě jeden hodně starý, nerealizovaný návrh na GMT, který mně pořád hodně baví. 

A i když z toho nic nebude,  nikdo MI nic ukazovat nemusíte, o tom žádná :lol2: .

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 17:29, cikinek napsal:

Myslim to vazne, ale verim, ze vetsina bude max. pro 42mm...jen navrh, tak se zbytecne nerozciluj...

Taky bych přivítal 44, ale pro spoustu potenciálních zájemců by to bylo moc. Ale za me , 42 minimum :-)

Odesláno (upraveno)

40mm tool hodinky, do toho bych sel hned. Idealne s rucnim natahem (ETA2801 nebo tak neco), ale automat taky ok. Quartz Sinn asi neklapnou a Hasna ma pravdu, ze kombinace 30 ruznych napadu vetsinou vede do ztracena, ale treba se zadari a to vymysleni je stejne pomalu nejvetsi cast ty srandy.

Obcas pokukuju po Smiths PRS 29B, ale prijde mi az moc subtilni pouzdro, co to zkusit zkombinovat s PRS 25 Everest, ktery jsou na tahu a maji vyraznejsi pouzdro? A pridat na cifernik neco decentniho co bude ukazovat na chronomag limitku?

Libila by se mi i vterinovka na 6, neco jako Eterna Airforce, ty jsou vlastne i stylem hodne podobny a mohly by byt taky dobra inspirace. Ty Eterny jsem vzdycky strasne chtel, ale jsou temer nesehnatelny a trochu mi na nich vadila luneta.

Jeden splacanej obrazek:

post-17375-0-25185800-1379785958_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 18:16, LovecK napsal:

Rad bych se pridal, jsem vsak spise pro tool, 40-42mm, chrono

Domluvit se s Gerlachem, že do těhle předělá chrono kalibr. Třeba ten od Aroly co jsem postoval na začátku

post-13546-0-24174200-1379788320_thumb.jpg

post-13546-0-01551700-1379788381_thumb.jpg

post-13546-0-95160200-1379788395_thumb.jpg

Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 17:15, sect napsal:

Já jsem pro a rád se přidám (kromě oblekovek), je tady například ještě jeden hodně starý, nerealizovaný návrh na GMT, který mně pořád hodně baví. 

Tu akci se dobře pamatuji a bylo mi dost líto, když to uhynulo. Tenhle nápad by se mi taky zamlouval a navíc už toho bylo dost vymyšleno. :cheers:

Odesláno

Kluci, já se klidně taky rád přidám ale jak už psal Hasňa, domluvit se na něčem konkrétním bude asi oříšek viz vlákna Sinn v sekci Chronomag LE, musí to vzít někdo pod křídla, dát jasný náčrt a pak už se mohou dolaďovat pouze detaily

Odesláno

tentokrát bych se taky rád přidal, chrona nemusím, GMT by bylo super a ideálně 42mm minimum:-)

Odesláno

Já se taky přikláním k názoru, že v případě takovýchto limitek je cílem víc cesta, než vlastní výsledek. V roce 2009 se dělala pilotní limitka 25 ks Steinhart 47 mm, v několika vláknech je tu možná 1000 příspěvků, mnoho desítek hodin diskusí a výměn názorů, ale s odstupem času se zase mi víc líbí obyčejný pilotní A/B muster, než čtyři roky stará limitka. Myslím, že se to projevilo i na prodejní ceně, ta moje mě poměrně brzy přestala bavit, nicméně prodal jsem ji (2010?) cca o 2000 Kč dráž než jsem pořídil. Tuším že letos byla jedna v prodejním vlákně a prodala se (nechce se mi to hledat) o tři nebo čtyři tisíce levněji než stála nová, neboli klesla na běžnou cenu zánovních pilotek Steinhart. Ano, byly to hodinky, kterých je jen 25 kusů na světě, ale nemají skoro žádný příběh a co se designu týká, vypadá to, že jeden zkušený, talentovaný a příslušně vzdělaný designér často udělá lepší a víc nadčasovou práci než 50 hodinkových fandů při nejlepší snaze a vůli. Ale zábava je to skvělá, kdo si hraje nezlobí, kdo se bojí nesmí do lesa, takže bych do toho šel klidně znovu...

Odesláno

Kluci, opravdu moc bych se přimlouval za univerzálnější, tedy většinou nositelnou, velikost pouzdra. Pokud toolwatche, pak s maximem 40-41mm. Větší pouzdra eliminují početnou skupinu potencionálních zájemců. Díky.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

velice dobrý příspěvek ;)

možná na Steinharty bylo malé PR :-) ..... u Nautilů to bylo už lepší ... he he  ..... konec tvého příspěvku to vlastně shrnuje "kdo si hraje nezlobí" , já dodám, "a blboun to i zaplatí" ..... vono se to i rýmuje :-)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

Ta GMT limitka zní zajímavě. Bylo by tady více zájemců o limitku s GMT (24 hod) a zároveň datem a dnem? Z četby fóra jsem pochopil, že zájem o zobrazení data a dne na hodinkách je zde spíše menší nebo se mýlím? Mě by tato kombinace GMT (24 hod), datum a den zajímala.

Upraveno uživatelem OpenMind

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...