Přejít na obsah

MeisterSinger CZ Edition

Doporučené příspěvky

Sice Perigraph a na můj vkus špatný odstín cifru, ale kovový cifr v bílém kovu nebo trochu do šeda do titanového odstínu....No nebylo by to špatné..Samozřejmě PVD pouzdro nee..

http://www.chrono24.cz/meistersinger/nl-limited-edition-2013-perigraph--pre-order-now--id2488250.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=meistersinger+limited+edition&resultview=list&searchexplain=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Argument, že plastické undexy zhoršují čitelnost, která bude asi na jednoručkách citlivější téma, než na dvoučkách,  se mi zdá vysoce relevantní. Ale čísla by plastická být mohla, případně zkusit  indexy plastické, ale neleské, nekovové - barevné - jestli to zaplatíme

mám dva další motivy, oba nabízí využití pro malý centrální plasticky vystupující ciferník:

1. když římská čísla, což je takhle zkusit je dát naproti příslušným indexům po obvodě  malého cenrálního  ciferníku tak, aby špička ručky ukazovala indexy a pata na druhé straně čísla hodin ? Výhoda je, že ručka aktuální číslo hodin nezakrývá. Má to tak např. Martin Brož na svých jednoručkách. Jenže kam pak naprat logo ?? :D

2. hodinová ručka čas měří, ale kurňa pomalu :D, což si tam dát malou cetrální vteřinovku, která jej neměří, ale zobrazuje ?? ciferník ožije, ze stabilu se stane mobil. Vteřinovka by byla malá, jen k okraji středního malého ciferníku - indexy tam z nějakého záhadného důvodu Ms už mají. Takový tenký vlásek navíc, případně to může být i nositel loga chronoshopu - prostě na odlišení od seriovky. To by ani nemuselo být o moc dražší.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Už vám chybí jen označit pátek 13.

A co vymyslet nějaké téma na které by limitka byla?? Když to budou jednoručky, co třeba JEDNA RUKA NETLESKÁ:lol2:

Pořád mi leží v hlavě nějaký ten motiv limitky, nějaké téma. A ten pátek 13. by nebyl k zahození, ne? Nemuselo by se hned jednat o jinou barvu pátku a třináctky, ale třeba jen malá tečka nebo čárka, skoro neznatelná nad názvem dne a pod číslem. A každý pátek 13. by se to sešlo u sebe. Nebo třeba lehce změněný font písma.

Kdyby téma Pátek 13. nezaujal, mohl by se změněný font využít třeba na dny víkendu nebo jen neděle. Pokud ovšem nebudou tyto dny odlišeny barevně..

No tak už mlčim.. :shutup:

Odkaz ke komentáři

Cigi: ...1. když římská čísla, což je takhle zkusit je dát naproti příslušným indexům po obvodě  malého cenrálního  ciferníku tak, aby špička ručky ukazovala indexy a pata na druhé straně čísla hodin ? ...

To mi připomíná: .... když natočíme nejdelší osten ježka tak, aby vyčníval .... :-)

Přestaňte blbnout, asi budu za hroznou konzervu, ale já bych byl úplně spokojen s dnovým věncem v češtině (se zvýrazněnými dny dle vítězné volby), a možná s nápisem Praha místo Perigraph. Nic proti jiným městům (sám pocházím z poslední obydlené zatáčky před Vídní), ale v tom malém písmu mi podobnost přijde kouzelná.

Odkaz ke komentáři

nejsi konzerva, to vím, jsi línej :cheers: - mrkni na toho brože, jak fikaně to vypadá a funguje a ten malý centrální  ciferník k tomu přece přímo vybízí !! To samé ta vteřinovka, není to nic jiného, než využití a zesílení stávající koncepce 4 ciferníky - 4 stupnice - dovedení myšlénky do konce - víc bych si stejnak nedovolil. - oboje najednou pochpitelně nejde 

Jo, místo hodinářskejch úprav si tam napišme  Praha - Baterie, ( no jo, pro moravisti radši jen ty Baterie :D) případně pátek 13 a postříkejte to rudou krví neviňátek ....... rotor můžete pojednat jako sekyru, brus už skoro má, jen ho taky malinko pokapat kečupem, hnáty, lebky  - hele, ten rotor je ložená jáma a kyvadlo v pátek 13. .... samosebou černá barva ciferníku a kovová lesklá mečovitá ručka pěkně umazaná doruda   eště kuše a šípy mi chyběj.... :D :D

řekl bych, že já jsem tu ta konzerva !!!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

:D :D to mě baví - hele, co třeba udělat na 13 hřbet černý kočky a na pátek břicho a nohy a v ten den bys měl kočičku celou :D :D

Ale prd kočku..masku Jasona bych tam dal. Místo třináctky od čela po nos a na pátek pusu a bradu...A kdyby se to sešlo, věděl bys, že jsi v pr...

Jenže ono by se to sešlo častěji, jen ne tam kde má, tj. nahoře pod dvanáctkou.

Takže Pátek 13. NE...

Odkaz ke komentáři

Cigi: ...1. když římská čísla, což je takhle zkusit je dát naproti příslušným indexům po obvodě  malého cenrálního  ciferníku tak, aby špička ručky ukazovala indexy a pata na druhé straně čísla hodin ? ...

To mi připomíná: .... když natočíme nejdelší osten ježka tak, aby vyčníval .... :-)

Přestaňte blbnout, asi budu za hroznou konzervu, ale já bych byl úplně spokojen s dnovým věncem v češtině (se zvýrazněnými dny dle vítězné volby), a možná s nápisem Praha místo Perigraph. Nic proti jiným městům (sám pocházím z poslední obydlené zatáčky před Vídní), ale v tom malém písmu mi podobnost přijde kouzelná.

Já bych Berte namísto Praha chtěl Nové město nad Metují. 1. Jsem tam vyrostl 2. Nemám rád prahu 3. By jsme jim v Eltonu udělali radost.....:-)

Jasně že si dělám legraci.....ale když může remcat většina, tak já taky...  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Nápady se mi hrrrnou :D :D Když vytěsním ty horrorrové, tak

udělal bych bezručky - věnec s hodinovou stupnicí by se taky mohl otáčet. Já vím, je to scifi, zejména pro firmu, která, podle webu, nic nevyrábí, jen zadává a prodává.... ale nebylo by to zas o chlup radikálnější ?

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

semse utrh a pročítám, 40mm pouzdro Pangaea je perfektní, jemné, skvěle sedí na ruce, nepřipadá mi nijak podměrečné. Dobře se hodí na společenské hodinky. Pokud je spíš tendence k 43, třeba by nebylo od věci se posunout víc k univerzálnu, nebo i dál :) i to se s jednoručkama dá udělat viz třeba:

phlog45_meistersinger_jandesbouvrie.jpg

Odkaz ke komentáři

semse utrh a pročítám, 40mm pouzdro Pangaea je perfektní, jemné, skvěle sedí na ruce, nepřipadá mi nijak podměrečné. Dobře se hodí na společenské hodinky. Pokud je spíš tendence k 43, třeba by nebylo od věci se posunout víc k univerzálnu, nebo i dál :) i to se s jednoručkama dá udělat viz třeba:

phlog45_meistersinger_jandesbouvrie.jpg

Hodne zajimavé

Odkaz ke komentáři

Vůbec žádné zbytnění ega, ale holá zkušenost, já jsem jednoručky Meistersinger 43 mm už měl, takže vím, o čem píši, je to spíše rozumná volba. Nevím, proč se někdo větší velikosti bojí, jsme přece chlapi a nemáme ručičky jako hůlčičky, né?!

Já mám ruku hubenou (17cm) a mám Majstry 43mm a velikost je v pohodě. U tohoto typu hodinek větší velikost prospěje odečtu času.

Ženu mám malou (158cm) a ta nosí Mastry 38mm. A pokukuje po mých 43mm :)

Edit: jde o model 02, který má krátké nožky.

Pangaea je má delší, tedy tam bude 40mm možná O.K. 

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že tohle si musí rozhodnout Kubson sám - je to jeho butik - spolu s MS a nám něco nabídnout. Tady pouze ankety.

Obávám se, aby pro 2836-2 nebylo nutno udělat úplně nová pouzdra upravená uvnitř a i otvorem na korunku, možná i celkově vyšší - to by celou věc mohlo ještě prodražit.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...