Potkan Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Vikendova prochazka a navsteva Nomos butiku v centru Zürichu dopadla jak dopadla a proto se tentokrat s Vami podeli o prirustek moje draha. Uz je z ni taky chronomagorka Nemusim dlouze predstavovat: Made in Germany, in-house rucni natah, cisty bauhaus design, maximalni jednoduchost.Sada kancelarskych potreb se ji bude hodit v praci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Závidím, jedná se o krásné hodinky. Gratuluji!
filo-boxer Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Vyborna volba, preju at tve drahe delaji tak dlouho radost, jako moji drahe delaji Tangente!
kloubik Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Skvela volba, moc se mi libi. Gratuluju.
palom Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 to mas super, ze tvoja draha patri k chronoexotom....ja som dal dnes do predajneho vlakna sturmanskie a ked to moja laska videla, tak si po dobe hodinky nasadila na svoju rucicku, ked jej to vydrzi, hodinky z predaja stahujem a dufam, ze sa v hodinkovej manii udrzi...inak ku glashutte sa neda povedat nic ine, nez pochvalit a pogratulovat tvojej partnerke. ta guma a tuzky znamena, ze sa jedna o skolsku verziu? :-)
DaLo Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Skvely, pritelkyne ma Orion 33 Anthrazit a je taky spokojena...
bandicoot Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Tak to je echt deutsch sada. Ten penál je luxusní. Celý to jde hezky proti proudu času pryč od dnešního trapnýho designu metro a geekovskýho stylu.Nádhera. A ten řemínek to celý podtrhuje. K tomuhle by mi stačila už jen versatilka v kapse, moleskine, hodit mobil do řeky... Jsem se zasnil...Gratuluju.
Frostie Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 krásny konzervativní design, který, jak píše Bandi, dnes těžko hledat.Ať to všechno hezky slouží!
jankoxxx Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Nomos je jedna z mojich oblubenych znaciek a uz mi zacinaju chybat vo vlakne "co mate dnes na ruke"
brumko Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Elegantné hodinky. Gratulácia. Moja drahá fičí na vintážnych Pobedách a remienky si mení podľa oblečenia ale aspon prestala nosit ten aušust od vietnamcov. Upraveno 3. října 2013 uživatelem brumko
Ardennius Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Krásné a jednoduché,jen ten řemen z té drásané kůže nevím... Jinak OK.
Potkan Odesláno 3. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Moc diky vsem za gratulace! Mlada je z nich nadsena a urcite ji to jeste dlouho vydrzi to mas super, ze tvoja draha patri k chronoexotom....ja som dal dnes do predajneho vlakna sturmanskie a ked to moja laska videla, tak si po dobe hodinky nasadila na svoju rucicku, ked jej to vydrzi, hodinky z predaja stahujem a dufam, ze sa v hodinkovej manii udrzi...inak ku glashutte sa neda povedat nic ine, nez pochvalit a pogratulovat tvojej partnerke. ta guma a tuzky znamena, ze sa jedna o skolsku verziu? :-)kdepak skolska, pracovni Skvely, pritelkyne ma Orion 33 Anthrazit a je taky spokojena...Gratuluju! Moji jsou 33ky maly, tak jsem koupil 35ky (i kdyz se mi 33ky libi vic, maji vyvazenejsi cifernik) Tak to je echt deutsch sada. Ten penál je luxusní. Celý to jde hezky proti proudu času pryč od dnešního trapnýho designu metro a geekovskýho stylu.Nádhera. A ten řemínek to celý podtrhuje. K tomuhle by mi stačila už jen versatilka v kapse, moleskine, hodit mobil do řeky... Jsem se zasnil...Gratuluju.Presne jsi to vystihl bandi!Prave ze tam jsou dve versatilky, stribrna a cerna a k tomu cerny plnici pero a zadna propiska. Jeste si musim dovezt z CR Wehrmachtackej dalekohled co mam doma a bude to komplet :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mimochodem ten butik Nomos je uplna ukazka nemecke jednoduchosti. Fakt doporucuju se tam podivat, kdokoliv budete mit cestu kolem. Modely Club maji napr. misto vitrinky vystaveny v takovym starym opryskanym nazelenalym trezoru jak z valky. A pani prodavacka mela hnedy Zürichy na hnedym reminku (na tom samym jako ma ta moje, akorat pouzivanim uz byl tmavsi) a dokonce mela uplne posledni model vyrobeny s tim tmavym strojkem. Pry uz se delaji jenom ty svetle.Nebo takova zajimavost - limitovana edice modelu Zürich vyrobena podle puvodniho navrhu Curysskho designera Hannese Wettsteina ma svetly cifernik, zadnou datumku a aby ji odlisili od normalni verze, index na 6ce je cervena tecka misto cerne. To je proste pristup Nomosu. Kdo nevi, nic nepozna. Maximalne decentni za vsech okolnosti. Krásné a jednoduché,jen ten řemen z té drásané kůže nevím... Jinak OK.Na fotkach vypada vic rozdrasana, nez ve skutecnosti je. Ten reminek je prave uplne nadhernej. Svetle bezovej a casem se zmeni vic do hneda. Ty hodinky na nem vypadaji uplne jinak nez na standardnim cernym.
walter10 Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 V jednoduchosti je krása (a v případě NOMOS to platí stonásob...).
guca Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Gratuluji k nádherným hodinkám. Jednoduchý dokonalý design a 100% oblekovky. Ale změnil bych jim řemen.
Chromatic Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 to je prostě nádhera. možná hezčí ze zadní stranyů
Arthur N. Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 s tím perem píšu v prácize začátku to s ním nějak nešlo, ale pak se nějak rozepsalo a ta linka "M" mi dělá radost:) jinak krásný hodinky, ať z nich má paní radost
Potkan Odesláno 7. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2013 My mame ty pera 2 a obe uz jsou asi rozepsany, protoze klouzou uplne paradne Radost z nich ma obrovskou a vsem moc dekuje!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se