pan socka Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Luneta jde opravdu velmi dobře vyměnit, ale ne vždy to je snadné. Někdy se to nepodaří ani Voloďovi v Čistopoli. Přišel mi jeden kus hodinek a luneta tam byla jenom tak nabastelná, jako že tam je. Chytnu za ní a zůstala mi v ruce. V domnění, že nasazení bude otázkou sekund, jdu na to. No, porod nekutečnej, matlal jsem se s tím celej tejden. Byla chyba v pouzdře a v malém vybrání žlábku pro zaskočení pružiny. Proběhla drobná oprava a luneta už rok lunetuje a drží.
Svatoslav Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Jo, upřesním tu kozu. Krev nedojila, ale ukousla mi kus zipu na mikině.To jsi dopadl ještě dobře, taková koza nehledí.
Mari Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 K té výměně lunety: je možné, že by na pozici 6 hodin bylo zespoda takové nepatrné vybrání? Nebo se mi to jen zdá? Mám klasickou tečkovanou lunetu.
5etter Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Já mám na každé lunetě těch vybrání několik. Vždycky vznikne tam, kam vložím rybičku.
travex Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Že do toho kecám, ale jdu zrovna kolem. Myslím, že není potřeba rvat nůž do škvírky mezi pouzdro a spodek lunety. Ale stačí něčím neškodným zapáčit mezi pouzdrem a horní plochou lunety. Právě tak to dělám tou špachtlí na vosk beze škody na pouzdrře a lunetě.
5etter Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Nechcu machrovat, ale v poslední době se mi to několikrát podařilo vyrvat holejma rukama. Ale záleží na typu lunety (jestli ji je za co chytit), opotřebení dosedacích ploch, napružení drátku, teplotě, tlaku a rosném bodu a několika dalších faktorech...
travex Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Ten člověk musí mít ukrutnou sílu.. Upraveno 11. září 2017 uživatelem travex
little_w Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Mne se zase podarilo to tam nacvaknout zpatky jenom s obycejnym kladivem... ale musis si samozrejme hodinky dobre uchytit sverakem. Mam taky bod?
morbo Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Že do toho kecám, ale jdu zrovna kolem. Myslím, že není potřeba rvat nůž do škvírky mezi pouzdro a spodek lunety. Ale stačí něčím neškodným zapáčit mezi pouzdrem a horní plochou lunety. Právě tak to dělám tou špachtlí na vosk beze škody na pouzdrře a lunetě. Sory za blbej dotaz, ale je tady ještě někdo kromě profesora travexe kdo tomu rozumí? Četl jsem to několikrát, ale nějak tomu se svými omezenými znalostmi třídimenzionálního prostoru nemůžu přijít na kloub. Předem díky za objasnění.
5etter Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Já tomu rozumím, ale nechápu to. (Musíš mít tu lunetu, co z profilu vypadá jako generálská čepice, tam je to jasný)
lub Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 nejdůležitější je drátek. jeho napružení a natvarování je alfou a omegou úspěšného chodu a držení lunety. celkem jsem se pekloval s nasazením té neptuňácké..vrcholy polygonu ještě zostřit a rovné úseky mezi nima maličko prohnout dovnitř. jako sedí tam jak má a při troše snahy jde sundat nehtem.
ultrawatch Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 nejdůležitější je drátek. jeho napružení a natvarování je alfou a omegou úspěšného chodu a držení lunety. celkem jsem se pekloval s nasazením té neptuňácké..vrcholy polygonu ještě zostřit a rovné úseky mezi nima maličko prohnout dovnitř. jako sedí tam jak má a při troše snahy jde sundat nehtem. Přesně tak,vše je o ohnutí drátku,zápasil jsem cca půl hodinky a luneta už fachci jak má.
travex Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Sory za blbej dotaz, ale je tady ještě někdo kromě profesora travexe kdo tomu rozumí? Četl jsem to několikrát, ale nějak tomu se svými omezenými znalostmi třídimenzionálního prostoru nemůžu přijít na kloub. Předem díky za objasnění. Já tomu rozumím, ale nechápu to. (Musíš mít tu lunetu, co z profilu vypadá jako generálská čepice, tam je to jasný) Takže pro Marečka a Hustolesa. toolz fig 1 Pak už stačí jen zapáčit. fig 2 Pro depešáky, páčení černou. Kápišto? No a správné nastavení drátku je alchymie, protože luneta musí jít pěkně ztuha.Ne jak to nosí kolega 5etter, kde stačí zafoukat a luneta se roztočí. Upraveno 11. září 2017 uživatelem travex
5etter Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Ne jak to nosí kolega 5etter, kde stačí zafoukat a luneta se roztočí. Na monstrech a Rayích nejde s lunetou skoro hnout, tak jsem rád, že když si vezmu amfíbie, můžu si zvesela zatočit. A vůbec, neprozrazuj tady ten můj projekt "Amphibia Kinetic" (mezi zasvěcenými též "Blowjob"). Zatím je to teda v plenkách, vyvíjí se luneta poháněná větrem vznikajícím při pohybu ruky. V další fázi musím nějak vyřešit převod energie do pérovníku.Spolupracujeme s Dmitrijem na vhodném designu lunety. Zatím to vypadá nějak takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Tady pozor, protože větší vítr by mohl způsobit nechtěné vibrace a tím pádem kompletní ztrátu kontroly nad rukou. Naštěstí se to dá řešit vhodným oblečením.
martar Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 To je ale fotka 5ettera ještě před zkrácením účesu, že? Fajn, že to někdo zdokumentoval.
morbo Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Já myslím že stačí někde zmínit že hledáš prostor mezi pouzdrem a horní plochou lunety abys tam mohl zapáčit špachtlí na vosk, protože to říká travex ve svém vlákně a najednou seš tam kde mají kliky jenom z jedné starany a ani nevíš jak ses tam vlastné dostal.
Ricchie Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Pánové, musím přiznat, že tohle vlákno mě fakt fascinuje. Tady to žije, tady se zasměji, poučím a to vše díky našim úžasným Amfibkám. Díky všem za to. Přidávám dvě foto z konce prázdnin. Amfibky na čundru a na nádru v Bruntále :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 tyjo, jídlo v ešusu, ešus na vařiči, vařič na mechu..kujva kde ty časy jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se