lub Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 bych to s těma skládačkama tak neřešil. dyť ty amfibie jsou v podstatě taková stavebnice, na přehození střev do jiného pouzdra stačí nůžky, špendlík a cca 2 minuty práce a když jsem to bez rizika dělal já, tak oni to taky zvládnou. možná je to pro vostok k zamyšlení, proč víc nekombinuje pouzdra a ciferníky. třeba 150 a 670 mají pěkné dialy, které by jistě dobře prodávaly v tradičnějších pouzdrech.jinak nákup amfibií od různých prodejců vždy v pohodě, hodinky byly doma většinou do 14dnů, perfektní jednání.a ty jednoručky z běloruska (mrkněte - zajímavý hodinky co mě baví) byly doma za týden.
simsa Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ahoj,mám dotaz ohledně korunky.Chci si objednat z Mernomu nerez korunku,ale nevím jakou.On u nich má nějaká čísla já jsem z toho jelen,kterou.Jedná se o klasický 710 pouzdro s potápěčem.Za případnou odpověď Děkuji...
ultrawatch Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ahoj,mám dotaz ohledně korunky.Chci si objednat z Mernomu nerez korunku,ale nevím jakou.On u nich má nějaká čísla já jsem z toho jelen,kterou.Jedná se o klasický 710 pouzdro s potápěčem.Za případnou odpověď Děkuji...To je jednoduché, objednej tu u které je číslo 71, jako např. tato https://meranom.com/en/search/?search=Stainless%20CROWN%20FOR%20VOSTOK%20AMPHIBIAN%2071,%2042,%2096%20cases&filter_name=Stainless%20CROWN%20FOR%20VOSTOK%20AMPHIBIAN%2071,%2042,%2096%20cases
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 ...a ty jednoručky z běloruska (mrkněte - zajímavý hodinky co mě baví) byly doma za týden.Jojo, sou hezký a zajímavý, já o nich vím, bohužel se honím po co nejvíc rubínama osazeným strojku a 15 je pro mě zoufale málo Ale jinak sou opravdu hezké, to musím nechat!
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ještě tu mám takovou zajímavůstku se Seiko Želvama. Nechci tu tahat něco, co sem nepatří, jen je to zajímavý. Je to stejný "frozen test", který je i s Amfibiema. Seika sice šla, ale na půlhodiny se odporoučela, tak já vážně nevím, co na Seiku kdo vidí... Pohleďte . Kolik Amfibií že bych si koupil za jedny Želvy? A ještě by mě zajímaly jak by dopadly Seika v tom testu s vodotěsností, kdy Amfibie v pohodě drží do, nó řekněmě poctivých 600 metrů. Podle mě by se Seika sesypaly ve 180. Né, že by sme se někdy někdo z nás ocitli zmrzlí v kostce ledu, nebo v 600m ponoru, ale něco to jasně o té kvalitě vypovídá. Aspoň teda pro mě určitě.
wizard-ov Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Já se zeptám blbě, bo se v tom nevyznám - když je na Amphibianech na cifru napsáno Komandirskije - je to OK?
ultrawatch Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Já se zeptám blbě, bo se v tom nevyznám - když je na Amphibianech na cifru napsáno Komandirskije - je to OK?OK to je,jenom to jsou jiného typu hodinky,nez Amfibie od stejného výrobce, hlavně co se konstrukce týče a voděodolnosti a vůbec. Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem ultrawatch
Effe Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 tudyk je něco :http://www.am-watches.com/faq.php?language=en
travex Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Prodávají se: 1) Amfibie2) Komandirskie3) Amfibie s cifrem z Komandirskie
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Třeba tohle sou Amfibie jak poleno
wizard-ov Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Díky ! Vyberu si nějaké psycho a zkusím ty maslostroje...
Effe Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 správně,vodolazy do každé rodiny :-)
Michael Psy Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Dobrý den vespolek, hlásím se do klubu Právě jsem je vybalil.
mikymik Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Krása. Vteřinovka šlape, korunka se kýve? Jak dlouho prosím tě šly, kde jsi je objednával a platil jsi daň? Díky.
ultrawatch Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Dobrý den vespolek, hlásím se do klubu Právě jsem je vybalil. Ať dobře slouží a máš radost.
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Dobrý den vespolek, hlásím se do klubu Právě jsem je vybalil.Ať slouží- sou krásný! Máš ty to holt štěstí, že už je máš doma. Ty moje sou asi někde v ???????, páč to sou už dva dny, co odstartovaly z letiště ??????? v Petrohradě a od tý doby o nich není ani vidu, ani slechu. Kde mají vlastně Rusové kosmodrom? Není to ono? Při troše vodky se to dá zaměnit: ????? ~ ???????...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se