Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Doufám, že ty řeči s tvrdým amfiexitem byly jen z přehřátí, kluci.

Já mám svý amfibky v šupleti, půl roku se na ně nepodívám a pak mě to najednou chytne a nosím je třeba čtrnáct dní v kuse. Chovám k nim stále silné city a kdybych je prodal, hodně by mě to mrzelo. Navíc, pokud člověk vlastní aspoň jedno šuple, proč je prodávat? Výtěžek by nestačil ani na rodinnou návštěvu cukrány :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Potapec u more...

attachicon.gifIMG_4192.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

pěkný! můžu se zeptat, jak jsi spokojenej s tímhle náramkem?

chystám návrat ke 420 a přemejšlím, jestli má cenu investovat do toho meranomáckýho za 28 babek nebo se spokojit s tímhle, který je u schmeka na ebayi za rozumný příplatek.

neměl bys prosimtě kdyžtak nějakou fotku náramku z boku? je to taky skládanej plecháč?

díky!

jinak že sem tak troufalej, když už sem lezu, tedy, dnes jsem měl taky amfi na koupališti. u nás na Dachovech! akorát jsem doma nechal telefon, tak mi to můžete jen věřit. je to pravda, fakt, neke.

Odesláno

Jsme si dali v pohostinství trochu breptolínu a pak dělali ramena.

Sem si hned říkal, že to nebude jenom tak. Jak by k tomu přišel martar, tvrdě maká na superamfi, v podstatě před dokončením, nakonec to zkopletuje, naleští, nafotí, bude se chtít pochlubit a najednou zjistí, že vlákno je už několik let zamknutý ...

Odesláno

Náhodou super :) Vám nestačí hrušeň, máte i další amfi shromaždiště... zavist!

Odesláno

Sem si hned říkal, že to nebude jenom tak. Jak by k tomu přišel martar, tvrdě maká na superamfi, v podstatě před dokončením, nakonec to zkopletuje, naleští, nafotí, bude se chtít pochlubit a najednou zjistí, že vlákno je už několik let zamknutý ...

Až já je jednou dokončím, nebudou to superamfibie, ale strašně zastaralý retroamfibie... a hlavně už bude dávno zakázanej internet! :D

Odesláno

Až já je jednou dokončím, nebudou to superamfibie, ale strašně zastaralý retroamfibie... a hlavně už bude dávno zakázanej internet! :D

Jo šak já s tím počítám že mi to pak narvou kabelem rovnou do mozku až budu hibernovat ve své kryogenní kóji.

Odesláno

Tak tady je ten můj poslední přírůstek. Amphibian 960 Neptun v pepsi verzi. Až na to uchycení tahu jsou super a ty barvy jim seknou. No, zkusím tu plechařinu nahradit nějakou pěknou gumou a budou fajn. Tak jako tak ale nelituji. Za tu cenu jsou parádní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Moje motto pro dnešek zní: Meranom je zlo!

Dobře VojtaJ, moc hezký! Osobně si myslím, že ten tah se zachvilku podá. Tak jako tak- ten tah mi k nim stejně sedne vizuálně nejvíc. Teda líběj se mě až tak moc, že sem teď zrovna taky jedny objednal po Tvým postu. Neptuny sou legenda! Navíc mám tady černej puntík za nedávno koupený Seika, tak snad mě klucí zase vemou mezi sebe. Uvidíme za měsíc, až ten vládce moří přijde ;) Seikem sem si holt opět ověřil, že japanmovt prostě není nic pro mě, asi sem divnej, ale ruský hodinky sou pro mě prostě nejvíc, nevím, jak je to možný, ale je to tak. Fakt maj duši.

Odesláno

Tak tady je ten můj poslední přírůstek. Amphibian 960 Neptun v pepsi verzi. Až na to uchycení tahu jsou super a ty barvy jim seknou. No, zkusím tu plechařinu nahradit nějakou pěknou gumou a budou fajn. Tak jako tak ale nelituji. Za tu cenu jsou parádní.

Jak na tebe působí luneta? Je úplně plochá? Viděl jsem nějaké srovnávání s meranomkama z profilu a vypadá o dost vyšší než ty od Meranoma.

Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jak na tebe působí luneta? Je úplně plochá? Viděl jsem nějaké srovnávání s meranomkama z profilu a vypadá o dost vyšší než ty od Meranoma.

Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk

Tyhle jsem objednal přímo z meranom.com. Luneta je na Neptunech určitě vyšší, než na mých starých 420059 (viz foto), ale pouzdra jsou na výšku stejná. Co se týká tvaru lunety, tak na Neptunech úplně plochá není. Od okraje ke sklíčku se trochu zvedá.

Co se týká tahu, tak ten se podle mne neochodí. Jde o to, že prvním dílkům u pouzdra brání ve větším sklopení přímo jejich tvar (viz. foto), tak že bych je musel nejdřív zbrousit. A vzhledem k tomu, že je to plech, se mi do toho moc nechce. No, už jsem jim objednal gumu a budu muset čekat na stěžejky z Ruska. Pokud se mi ta guma podaří nasadit, mohly by Neptuny být prima.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Tyhle jsem objednal přímo z meranom.com. Luneta je na Neptunech určitě vyšší, než na mých starých 420059 (viz foto), ale pouzdra jsou na výšku stejná. Co se týká tvaru lunety, tak na Neptunech úplně plochá není. Od okraje ke sklíčku se trochu zvedá.

Co se týká tahu, tak ten se podle mne neochodí. Jde o to, že prvním dílkům u pouzdra brání ve větším sklopení přímo jejich tvar (viz. foto), tak že bych je musel nejdřív zbrousit. A vzhledem k tomu, že je to plech, se mi do toho moc nechce. No, už jsem jim objednal gumu a budu muset čekat na stěžejky z Ruska. Pokud se mi ta guma podaří nasadit, mohly by Neptuny být prima.

Jestli můžu doporučit, je lepší použít gumu nebo kůži, která má uprostřed vyvýšený pruh jako kožený

. Bude to vypadat lépe při ohnutí na ruce.

Osobně jsem zjistil, že mi guma přímo na tom "zubu"/lugu moc nelíbí. Koupil jsem v Číně za pár dolarů gumu, která pasovala i bez řezání a nakonec jsem zjistil, že se mi to více líbí, když je mezi gumou a hodinkama ještě kus železa. Tak jsem použil první článek z kovové tahu, opět za pár dolarů od soudruhů z Číny. Příště, až budu objednávat něco od meranoma, asi vezmu i ty extra články k tomu jeho kvalitnímu tahu na neptuny, jako "přechodníky".

Upraveno uživatelem malbur
Odesláno (upraveno)

Tak řemínek á la 5etter dorazil a podařilo se mi i vyříznout ty zářezy. Není to sice dokonalé, ale ještě to začistím. každopádně, zatím jsem zkusil řemínek nasadit jen se stěžejkami z tahu, abych věděl, jak to bude vypadat. A vypadá to dobře. Odstín modré je prakticky přesný, tak že to k sobě parádně pasuje a Neptuny teď rozhodně sedí na ruce lépe, než s tahem. Po pravdě, nečekal jsem to, ale ty stěžejky z tahu, které nemají žádné zajištění, tam normálně drží jen třením. Vím, není to úplně bezpečné, ale už to mám na ruce asi tři hodiny a ani náznak, že by chtěly vpadnout, ani když s hodinkama schválně zatřepu. Tak jako tak budu samozřejmě objednávat ty šroubovací s meranomu, ale zatím to jde nosit i takhle, když budu trochu dávat pozor.

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odesláno

Je to morboguma, žádný ala 5etter. Sorry jako, ale vypadá to blbě. Hoši, já vám nechcu kazit radost z Neptunů, ale zlatý hodinky s normálníma nožkama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...