Mr. Igelit Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Ještě hloupej dotaz - mám to dělat když hodinky stojej? Já že Vostoky se rozběhnou už při dotyku ruky :-)
AndyAaron Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Jeee ty mas oranzovej vnitrek! To je roztomily!
filltos Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 To je spíš červená, bejvá to u Komandirskie
5etter Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 U svých amfibií jsem se setkal s touto červenou, černou a myslím, ještě hnědou.
mkshort Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 U svých amfibií jsem se setkal s touto červenou, černou a myslím, ještě hnědou. Low cost plasovej mezikrouzek, vydobytek nove doby, kapitalisticke barevne pozlatko... Spravny amphibie z dob totalitniho cccp maji na tom krouzku aplikovanou pravou sibirskou ocel.... :-))))))Sent from my iPhone using Tapatalk
travex Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2020 Doufám, že jen nesedíte doma a necpete se uherákem, když je tak pěkně.
travex Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2020 A než dohoří svíčka, bude 4. štangle pryč.
ten blbej Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Nějak se tu dlouho už nic neděje - chci víc zábavy!
Roman-ZA Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 zabava je. predavam Neptuny. kto ma zaujem?
travex Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 před 18 minutami, ten blbej napsal: Nějak se tu dlouho už nic neděje - chci víc zábavy! To máš těžký: 5etter dělá do uzenin, radioaktivních materiálů a začal koketovat s bushcraftem luba to už asi zase nebaví andy se za Vostoky stydí igelit už adjustoval a je spokojen xenomorfus tu je, ale v utajení mikymik možná i něco napsat chtěl, ale naházel se a zapomněl dát odeslat morbo, bro, sorry, ale je to na tobě
malbur Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 před 44 minutami, Roman-ZA napsal: zabava je. predavam Neptuny. kto ma zaujem? Asi děláš něco blbě
travex Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Až to dá Roman do inzerce, tak se zboří prodejní vlákno. To citím v kostech.
ten blbej Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) Když je má Dmitri zrovna skladem, tak si jich za tuhle supreňoňůňovýhodnou cenovku koupíš cca 15 ks, ale tolik jich Dmitri stejně nikdy nemá, tak pokud je úkol utratit budget, tak je vem No vida, a najednou je tu srandy kopec Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem ten blbej
5etter Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Před hodinou, travex napsal: To máš těžký: 5etter dělá do uzenin, radioaktivních materiálů a začal koketovat s bushcraftem luba to už asi zase nebaví andy se za Vostoky stydí igelit už adjustoval a je spokojen xenomorfus tu je, ale v utajení mikymik možná i něco napsat chtěl, ale naházel se a zapomněl dát odeslat morbo, bro, sorry, ale je to na tobě před 31 minutami, travex napsal: Až to dá Roman do inzerce, tak se zboří prodejní vlákno. To citím v kostech. Smíchem jsem spadl ze židle, až mi u toho zaskočilo kolečko uheráku, praskla ampulka s tritiem a vypadl z kapsy firesteel.
mikymik Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Počítejme to na čundry. travex 0
travex Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 To je pravda, jsem z krocení hory nakonec vycouval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se