Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě jsem dospěl k závěru, že až se mě v budoucnu doktor zeptá, kdy to u mě začalo, pošlu mu odkaz na tohle fórum ?

Tak tomu se už říká porucha hodna na psychofarmaka, nevíš o někom, kdo k nim má přístup? :-)  Znal jsem jednoho týpka z Brna, který ještě loni tvrdil, že hodinky jsou zbytečnost a přežitek a na ruce ne moc pohodlné ;-).

Jinak fotky opravdu dobrý, WR 200 už určitě není, ale na šnorchlování v pohodě. Tam je problém, že sklíčko je jen 1 mm. Ale abych byl upřímný, nejhezčí je stejně ta černá krabička. Ta byla k tomu? :-)

Škoda, že nemají rusové kompilaci den, datum a budík.... do toho bych šel hned.

Odesláno

Tak tomu se už říká porucha hodna na psychofarmaka, nevíš o někom, kdo k nim má přístup? :-)  Znal jsem jednoho týpka z Brna, který ještě loni tvrdil, že hodinky jsou zbytečnost a přežitek a na ruce ne moc pohodlné ;-).

Jinak fotky opravdu dobrý, WR 200 už určitě není, ale na šnorchlování v pohodě. Tam je problém, že sklíčko je jen 1 mm. Ale abych byl upřímný, nejhezčí je stejně ta černá krabička. Ta byla k tomu? :-)

Škoda, že nemají rusové kompilaci den, datum a budík.... do toho bych šel hned.

Fakt? No možná do něj jen některý z vážených členů zdejšího fóra duněl tak dlouho, až nakonec změnil názor ... nebo tak něco ... těžko říct :).

A protože když můžu, rád pomůžu, připojuji řešení hádanky den, datum a budík ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Fakt? No možná do něj jen některý z vážených členů zdejšího fóra duněl tak dlouho, až nakonec změnil názor ... nebo tak něco ... těžko říct :).

A protože když můžu, rád pomůžu, připojuji řešení hádanky den, datum a budík ;)

Jo jo, tak dlouho se chodí s hodinkama pro vodu až se ruka utrhne :-))). Nápad na kompilaci vskutku výborný, jen bych ji ještě rád viděl na ruce ;-). Jinak koukám, že jsi se vrátil k původní lunetě. Proč to? 

Odesláno (upraveno)

Opět super fotky, pánové, díky za ně. Moc rád sem chodím.

Před pár týdny jsem přemýšlel, jak nám tady to vlákno ještě vyšperkovat. Nakonec mě napadlo, že sice máme ambassadora travexe, ale /snad travex promine/ žádnou ambassadorku. Holywoodským herečkám jsem psát nechtěl, beztak žádnou pod čtyřicet neznám jménem, tak jsem nakonec dostal jiný nápad: rodnou vlastí našich milých amfíbií je Tatarstán. A jeden zdejší člen známý tím, že si nijak nechrání své soukromí, má doma mladou tatarstánskou princeznu! No, zkrátka, požádal jsem profi fotografa, který vlastní hodinky doslova za miliony, aby pro nás zadara nafotil glamour fotky Amfíbií a jeho přítelkyně. K mému velkému překvapení se mi obratem ozval, že to rád udělá, a že o Amfibkách neměl ani tušení a zrovna čte naše vlákno. Za sebe musím říct - klobouk dolů.

Předal jsem mu své hodinky, Gabo nafotil první sérii fotek, načež byl dnes odejit z fóra. Píšu to sem především proto, že ho chci ukázat i z jiného úhlu pohledu, tak, jak ho vidím já. Neznám moc lidí, kteří by ochotně a s noblesou spolupracovali na takové pitomince. Doufám, že bude s focením Vostoků pokračovat i po dnešku.

Tak konec řečí, tady je prvních pár fotek, snad se vám budou líbit :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Super. První pěkné fotky co od něj vidím. Škoda že takhle nezačal, ale skončil. 

Souhlasím. Nechápu, čím to fotil, rozostřené světlé body jsou úplně kulaté, nejsou tam vidět lamely clony (=mnohoúhelník), evidentně kvalitní sklo s velkým počtem lamel. Snad dojde i na další fotky s celou postavou... :)

Odesláno

Souhlasím. Nechápu, čím to fotil, rozostřené světlé body jsou úplně kulaté, nejsou tam vidět lamely clony (=mnohoúhelník), evidentně kvalitní sklo s velkým počtem lamel. Snad dojde i na další fotky s celou postavou... :)

Detail, počet lamel na to nemá vliv. Extrémní vliv má, jak dobře jsou zakulacené a stejně i ty zakulacené se při zaclonění okolo 2EV a víc přestanou kulatit.

Odesláno

No vida, zase jsem se něco dozvěděl. Každopádně moje skla mají od pěti do sedmi lamel (většina šest nebo sedm) a pokud nefotím na plnou díru, lamely clony jsou na fotce vidět. Sorry za OT.

Odesláno

pěkný nápad a fotky, martare.

prodal jsem 090, byly mi velký. rád bych zkusil štíhlejší pouzdro, asi 100. obecně je ale momentálně slabý výběr v cifernících.. na meranomu lze sice objednat jiný, ale zase nevím, zda je k dispozici ten jaký bych chtěl.. myslíte, že se to nějak zlepší? jak čistopol, tak meranom je dost vybranej..

Odesláno (upraveno)

Já jsem "objevil" Amfibie teprve před rokem, a za tu dobu mi přijde, že s výjimkou krátkých vln nabídky nových modelů furt něco nemají... Pokud jde o ciferníky: SE Meranom cifry mi samostatně neprodali, ale z nabídky Amfibia Classics sehnali jakýkoliv, stačilozadat Spare Parts, vybrat položku cifernik a do poznámky napsat ref. číslo hodinek, na kterých jsem ten ciferník v katalogu našel. Jednou mi napsali, že to bude trvat, ale nakonec taky dodali.

Odesláno

Jo jo, tak dlouho se chodí s hodinkama pro vodu až se ruka utrhne :-))). Nápad na kompilaci vskutku výborný, jen bych ji ještě rád viděl na ruce ;-). Jinak koukám, že jsi se vrátil k původní lunetě. Proč to? 

Ad původní luneta - pro návrat hrály 2 důvody:

- jsou to moje první amfibie, čili jsem se rozhodl ponechat je v ?původním znění?;

- k cifru s potápěčem prostě patří ponorkové okno :).

Btw nedávno jsem tak nějak přemýšlel jak by se dal elegantně vyřešit věčný problém s odkládáním hodinek a vzpomněl jsem si na slavné Lancety z filmu Pulp Fiction. Tedy aby bylo jasno, bavíme se o nočním stolku Butche Coolidge (Bruce Willis), nikoliv o mjr. Coolidgovi a jeho variantě zajatecký tábor. No a tak si říkám: když vy klokana, tak my - to budete koukat!

Odesláno

Ponorkový okno - dobrý :)

Co je to za matroš ten lední medvěd? Keramika? Jestli jo, trochu bych se bál, že odrbu potáp?če /nebo Jurije/ na dýnku.

Odesláno (upraveno)

Travexi, pěkná fotka. Jak to děláš, že je máš pořád tak krásné a nalešt?né? Já mám - hlavně ty první černé, které nosím nejvíc - furt zahnojenou lunetu u sklíčka vodním kamenem, máme tu extra tvrdou vodu. Co používáš? Pravidelně jarovou vodu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...