Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Tak já něco objednám, aktuálně nemám nic s bílým cifrem, takže volba je jasná
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Není 020tky, nebo 090tky?
malbur Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Ty "ostrý" ciferníky na těch 90kách jsou neskutečný.
Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Unidirectional bezel... safra safra, to nebude drátek?
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 A ????????????? tě nelákájí? Jinak souhlas, ty 090tkový ciferníky sou překrásný, ty se fakt povedly! Za mě to sou zatím nejkrásnější SE edice vůbec.
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Eště teda koukám, že luminiscenční tečky nejsou jenom tak na ciferníku, ale že sou taky v miniaturních kovovejch "mističkách" Tohle je neuvěřitelně krásnej a propracovanej ciferník!
shaggy Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Tak páni, precital som to tu cele.Bol som rozhodnuty zobrat 100ku s potapacom. Alebo 710. A teraz toto? Hm... zeby svetlu 090ku? Alebo 020? Do slaka s tym! Sent via IPoAC
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Já si nemůžu prostě pomoct, za mě jednoznačně modrý 090tky jasně vedou. Jediný, co mi chybí k plnýmu štěstí je ta luneta- podle mě tam měli dát nerez věrnou kopii tý sovětský a bylo by to dokonalý. Tadleta tuctovka se mi k tomu prostě nelíbí... Škoda.
ultrawatch Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Mně se zase moc líbí brus pouzdra 090
travex Odesláno 10. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Já jsem spokojený tak jak jsou! Ta fotka je jak z knížky Bábuška.
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Pěkný kousky,za mě 090 bíle a stim meshen sou parádní.
5etter Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Objednal jsem si z Meranomu náhradní setrvačku, člověk nikdy neví, kdy se bude hodit. Přišlo to fakt festovně zabalený! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ta fotka je jak z knížky Bábuška.Jo, jo a to jsem nemusel ani nikam jezdit.
morbo Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Dostal sem dnes takovej blbej nápad, že bych moh konečně udělat fotku amfibií s nějakým filosofickým přesahem, jakože morbovky na konci tunelu, nebo tak něco, akorát se mi strašně nechtělo pro ten origo "napínák" na hodinky, tak sem použil co bylo po ruce a moc to nedopadlo ... zas sem ale zjistil, že velikost náčelníka zápěstí odpovídá středně zralému citrónu, tak to se taky může někdy v životě hodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Dostal sem dnes takovej blbej nápad, že bych moh konečně udělat fotku amfibií s nějakým filosofickým přesahem, jakože morbovky na konci tunelu, nebo tak něco, akorát se mi strašně nechtělo pro ten origo "napínák" na hodinky, tak sem použil co bylo po ruce a moc to nedopadlo ... zas sem ale zjistil, že velikost náčelníka zápěstí odpovídá středně zralému citrónu, tak to se taky může někdy v životě hodit.Jak by řekli na fotoforu: "Pěkná kompozice a fotka"
malbur Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Tak vypadá, že nové 90ky by mohly být i ve žluté. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Vrtule Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Stejně, tyhle ručičky, tenhle ciferník, to je prostě nej! Hm, koukám, že ty nápisy s počtem kamenů, automatu a WR máš mnohem plastičtější a čitelnější, než sem míval já. Sou to fakt úžasně krásný hodinky- kdo je neměl na živo, netuší o čem tu vlastně mluvím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se