Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

A ????????????? tě nelákájí? Jinak souhlas, ty 090tkový ciferníky sou překrásný, ty se fakt povedly! Za mě to sou zatím nejkrásnější SE edice vůbec.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Eště teda koukám, že luminiscenční tečky nejsou jenom tak na ciferníku, ale že sou taky v miniaturních kovovejch "mističkách" Tohle je neuvěřitelně krásnej a propracovanej ciferník!

Odesláno

Tak páni, precital som to tu cele.

Bol som rozhodnuty zobrat 100ku s potapacom. Alebo 710. A teraz toto? Hm... zeby svetlu 090ku? Alebo 020? Do slaka s tym!

Sent via IPoAC

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Já si nemůžu prostě pomoct, za mě jednoznačně modrý 090tky jasně vedou. Jediný, co mi chybí k plnýmu štěstí je ta luneta- podle mě tam měli dát nerez věrnou kopii tý sovětský a bylo by to dokonalý. Tadleta tuctovka se mi k tomu prostě nelíbí... Škoda.

Odesláno

Dostal sem dnes takovej blbej nápad, že bych moh konečně udělat fotku amfibií s nějakým filosofickým přesahem, jakože morbovky na konci tunelu, nebo tak něco, akorát se mi strašně nechtělo pro ten origo "napínák" na hodinky, tak sem použil co bylo po ruce a moc to nedopadlo ... zas sem ale zjistil, že velikost náčelníka zápěstí odpovídá středně zralému citrónu, tak to se taky může někdy v životě hodit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dostal sem dnes takovej blbej nápad, že bych moh konečně udělat fotku amfibií s nějakým filosofickým přesahem, jakože morbovky na konci tunelu, nebo tak něco, akorát se mi strašně nechtělo pro ten origo "napínák" na hodinky, tak sem použil co bylo po ruce a moc to nedopadlo ... zas sem ale zjistil, že velikost náčelníka zápěstí odpovídá středně zralému citrónu, tak to se taky může někdy v životě hodit.

Jak by řekli na fotoforu: "Pěkná kompozice a fotka"
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Stejně, tyhle ručičky, tenhle ciferník, to je prostě nej! Hm, koukám, že ty nápisy s počtem kamenů, automatu a WR máš mnohem plastičtější a čitelnější, než sem míval já. Sou to fakt úžasně krásný hodinky- kdo je neměl na živo, netuší o čem tu vlastně mluvím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...