shaggy Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Chcel som 090 so svetlym cifernikom. No prisiel som neskoro. Tak som uchmatol daco ine. Teda snad, nemam este potvrdenie. Sent via IPoAC
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Jojo, koukám, že se tam u Meranoma jenom práší, tam to mizí přímo před očima!
AndyAaron Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 (upraveno) Tak ted nevim, jestli tady 5etterovi ztropit zarlivou scenu, ze prisel napred sem a ne za kumpanama do digi sekce Vitej zpet! Upraveno 17. března 2018 uživatelem AndyAaron
5etter Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Helemese, zbohatlík s rolexama a IWC se neštítí vkročit mezi chudinu!
AndyAaron Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Ti dam zbohatlik! Ja vas tu smiruju porad
Svatoslav Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Jojo, koukám, že se tam u Meranoma jenom práší, tam to mizí přímo před očima!Máš pravdu, než jsem si to v klidu promyslel, tak už nebylo skoro co vzít. Tak jen pár maličkostí, když už jsem tam byl a odchod.
xxmikexx Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Tak se tak nudim doma,tak Vám tu postnu jednoho Frogmena v negativu,zajimavá fotka ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Hm... Tak todle by v reálu (vkusně provedené, samozřejmě) nemuselo vypadat vůbec zle..!
xxmikexx Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Nevim proč,ale první co mě napadlo,tak prim sport IGen s bílou lunetou :-D když sem to vyfotil
malbur Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Vypadá to hodně zajímavě. Teoreticky si člověk může něco podobného v realu poskládat i teď (viz malá "fotomontáž") , když Meranom prodává ty bílé lunety. Ale osobně doufám, že Meranom představí někdy nějaké SE s potapěčem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shaggy Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 V tom Meranome makaju aj vikendy. Jak daki kapitalisti. Objednaval som v piatok cca o polnoci a v sobotu uz bola masinka na poste.Teraz len dufat, ze sa nestrati dakde v tajge... BTWDufam, ze viete, ze "watchuseek" kupon vam da 5% zlavu.
Dokusan Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Tak moje SE 020B34Uni dnes ruští celníci propustili a pofici k nám, objednával jsem 10.3, 13.3. odešly z Meranomu. Tak snad budou do pátku doma.
Návštěvník LONGINES Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Tak to máš smělé plány , moje časomíry objednány 9. v noci jak jinak než u Meranoma, 14. propuštěny ruskými celníky v Moskvě, 15. odstartovaly z Moskvy- letiště Vnukovo, 16. mi ruská pošta oznamuje, že sou v ČR. A od tý doby nic. U nás je na všechno prostě dostatek času. Z tohoto důvodu je očekávám taky v pátek, ale až tak ten přespříští- v ideálním případě. Líbí se mi, jak si lidi myslej, jak sou Rusové blbý, líný, vožralý, ale spíš to na mě působí, že tam makaj jak šrouby, narozdíl od toho, co se děje u nás... bohužel. Nechci bejt škarohlíd, ale působí to na mě tak.
xxmikexx Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Jelikož nakupuju taky z Ruska a Ukrainy často,mám stím taky zkušenosti,a to mam vesměs štěsti že většinou mě to chodi v obalkách a každej mě napiše gift nebo do 22$.Takže na celnici se to tolik nezdrží,ale stejně to na depu v Praze leži min tyden.To pak smutně jen sleduji na T&T :-D
Dokusan Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dodávky z Ruska v EU podléhají speciální kontrole chemických jednotek...akce NOVIČOK (trochu černý humor, sorry) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Záleží, kdo novičokem "úřaduje"- u těhle dvojitejch, trojitejch agentů se podle mě pole rozroste na mnohem širší, než jen to ruské...
little_w Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dodávky z Ruska v EU podléhají speciální kontrole chemických jednotek...akce NOVIČOK (trochu černý humor, sorry) Mas to naopak, voe. Todle je anglicka dodavka, takze asi druzstvo ruskejch protichemickejch dvojitejch agentu, zrejme.
Dokusan Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 To jen britská dodávka veze balíček z Meranomu
Frostie Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 To jen britská dodávka veze balíček z Meranomu Myslím, že s těma značkama by se v dnešní situaci neměla šanci dostat za hranice Engelsovy ulice v Čistopolu...
morbo Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Je to dobře, akorát je tam jiná fotka ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se