Návštěvník LONGINES Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Tak gratuluju! Můžu se jen optat, co tě vedlo k volbě 020? 090 mi přijde o dost lepší volba z důvodu antimagnetické ochrany strojku... Nechci říct nic špatnýho, každý si vybírá podle sebe a je to jen jeho věc, jen mě zajímá, jestli sem něco nepřehlíd
Dokusan Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Mě přijde u 090 preplacanej cifr a nelíbí se mi pouzdro, tento typ nemám rád, ciferník působí proti hmotě pouzdra menší. . Antimagneticka ochrana strojku mě u těchto hodinek nijak netrápí. Tolik k mému výběru. O 090tkach jsem ani na chvilku nepřemýšlel.Už se ale těším na limitku a doufám, že bude starý pouzdroJo a ještě jsem zvedavej na tu jednosměrně otočnou lunetu. Nevím, jak to mají řešený Upraveno 13. března 2018 uživatelem Dokusan
mikymik Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 (upraveno) :-D 5etter, bych se vsadil, že se na mě vybodneš. Klobouk dolu! edit: jsem teprve dnes zaregistroval, že Vostok dělá i takovéhle 8denní hodiny. https://meranom.com/en/vostok/vostok-watch-ship-clock-5-chm-grey-case-arabic-numerals.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2018 uživatelem mikymik
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Hmmm, ty by se mi v autě vyjímaly- úplně je tam vidím, na palubě, mezi řidičem a spolujezdcem! Akorát bych bral nějakou verzi s rudou hvězdou Upraveno 13. března 2018 uživatelem LONGINES
mikymik Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Když jsem tam vkládal tu fotku, vzpomněl jsem si na tebe a bylo mi jasný, že zrovna tyhle by sis nekoupil
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Sem holt neponaučitelnej Však taky něco ,menšího a na ruku, s rudou hvězdou ke mě už z Tatarstánu pátým dnem míří, U.S.folie už je přichystaná
xxmikexx Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Někdo místní? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Johttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/115863-v-vostok-amphibia-meranom/&do=findComment&comment=2102148
xxmikexx Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Jaj,to mě nějak uteklo :-D a to inzerci sleduju
Dokusan Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Však mu napiš, prodává je stejný člověk, pokud se nepletu
aljoša Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 vim ze se tu obcas objevil nejaky shark mesh na amfibiich, nechtel by se nekdo nejakyho zbavit? 20mm
Michael Psy Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Vrtule ultrawatch, tdravím .Kde sa dají tyto krásné vostoky sehnat ? Někde na netu jsem našel fotku a podle mne opravdu krásné hodinky. Žel bohu jsem nebyl schopný je nikde najít A to bych byl ochoten překousnout i to gmt provedení, které mi je silně protivné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 To byla limitka, já ji kdysi koupil přímo z Meranomu a pak ji tady někomu pustil. Ta už se bude těžce shánět.
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Ta už se nesežene... btw Co maj furt všichni proti GMT nebo 24h ukazateli..?
ultrawatch Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 ultrawatch, tdravím .Kde sa dají tyto krásné vostoky sehnat ? Někde na netu jsem našel fotku a podle mne opravdu krásné hodinky. Žel bohu jsem nebyl schopný je nikde najít A to bych byl ochoten překousnout i to gmt provedení, které mi je silně protivné.Ahoj, no tak jak říkají kluci, už je neseženež, GMT provedení, tím myslíš přesně co? Jak to vypadá, nebo jak se to šteluje? No a ta tvá vložená fotka jsou SE v pouzdře 150 s lunetou co už není origo, jestli se nepletu, ty mé jsou 650 s precizně ostrýma hranama a tyhle hodinky miluji Jo a jestli si vzpomínám dobře, Dokusan prodal tuhle limitku Longinesovi a ten ji zase pustil nějakému nováčkovi na fóru, říkám to správně?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Pravdu díš. Jsou to super hodinky. Ke GMT v téhle podobě se nevyjadruji, je to prostě rafika navíc
Hans Gruber Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Ahoj, no tak jak říkají kluci, už je neseženež, GMT provedení, tím myslíš přesně co? Jak to vypadá, nebo jak se to šteluje? No a ta tvá vložená fotka jsou SE v pouzdře 150 s lunetou co už není origo, jestli se nepletu, ty mé jsou 650 s precizně ostrýma hranama a tyhle hodinky miluji Jo a jestli si vzpomínám dobře, Dokusan prodal tuhle limitku Longinesovi a ten ji zase pustil nějakému nováčkovi na fóru, říkám to správně??Ten nováček kupující od Longinese jsem byl já, hodinky jsou nádherné, momentálně dělají radost bráchovi, střídáme je
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 ...momentálně dělají radost bráchovi, střídáme je To je hezký! Dělají radost dvojnásob!Jo, jinak Michael Psy, nevím jestli o nich víš, tohle je dostupná chabá náhrada ze stáje Velitelů, ale neoholíš se nima, jako 650SEtkama- ty maj tak ostrý hrany, že by jí mohli v Gillettu jen tiše závidět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Když sem se dozvěděl, že zase sebrali 5ettera, napadlo mě, že prostě musím něco udělat. Tohle je pro tebe, ty starej kriminálníku. #free5etter Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Jen doufám morbo, že nejsi moc roztržitý člověk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se