Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak gratuluju! Můžu se jen optat, co tě vedlo k volbě 020? 090 mi přijde o dost lepší volba z důvodu antimagnetické ochrany strojku... Nechci říct nic špatnýho, každý si vybírá podle sebe a je to jen jeho věc, jen mě zajímá, jestli sem něco nepřehlíd :)

Odesláno (upraveno)

Mě přijde u 090 preplacanej cifr a nelíbí se mi pouzdro, tento typ nemám rád, ciferník působí proti hmotě pouzdra menší. . Antimagneticka ochrana strojku mě u těchto hodinek nijak netrápí. Tolik k mému výběru. O 090tkach jsem ani na chvilku nepřemýšlel.

Už se ale těším na limitku a doufám, že bude starý pouzdro

Jo a ještě jsem zvedavej na tu jednosměrně otočnou lunetu. Nevím, jak to mají řešený

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno (upraveno)

:-D 5etter, bych se vsadil, že se na mě vybodneš. Klobouk dolu!

edit: jsem teprve dnes zaregistroval, že Vostok dělá i takovéhle 8denní hodiny.

https://meranom.com/en/vostok/vostok-watch-ship-clock-5-chm-grey-case-arabic-numerals.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem mikymik
Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Hmmm, ty by se mi v autě vyjímaly- úplně je tam vidím, na palubě, mezi řidičem a spolujezdcem! Akorát bych bral nějakou verzi s rudou hvězdou :)

Upraveno uživatelem LONGINES
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Sem holt neponaučitelnej :) Však taky něco ,menšího a na ruku, s rudou hvězdou ke mě už z Tatarstánu pátým dnem míří, U.S.folie už je přichystaná :)

Odesláno

Vrtule

ultrawatch, tdravím .

Kde sa dají tyto krásné vostoky sehnat ? Někde na netu jsem našel fotku a podle mne opravdu krásné hodinky. Žel bohu jsem nebyl schopný je nikde najít  :frusty: A to bych byl ochoten překousnout i to gmt provedení, které mi je silně protivné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ta už se nesežene... :(

btw Co maj furt všichni proti GMT nebo 24h ukazateli..?

Odesláno

ultrawatch, tdravím .

Kde sa dají tyto krásné vostoky sehnat ? Někde na netu jsem našel fotku a podle mne opravdu krásné hodinky. Žel bohu jsem nebyl schopný je nikde najít  :frusty: A to bych byl ochoten překousnout i to gmt provedení, které mi je silně protivné.

Ahoj, no tak jak říkají kluci, už je neseženež, GMT provedení, tím myslíš přesně co? Jak to vypadá, nebo jak se to šteluje? :)  No a ta tvá vložená fotka jsou SE v pouzdře 150 s lunetou co už není origo, jestli se nepletu, ty mé jsou 650 s precizně ostrýma hranama a tyhle hodinky miluji :P  :P  :P Jo a jestli si vzpomínám dobře, Dokusan prodal tuhle limitku Longinesovi a ten ji zase pustil nějakému nováčkovi na fóru, říkám to správně??

Odesláno

Ahoj, no tak jak říkají kluci, už je neseženež, GMT provedení, tím myslíš přesně co? Jak to vypadá, nebo jak se to šteluje? :)  No a ta tvá vložená fotka jsou SE v pouzdře 150 s lunetou co už není origo, jestli se nepletu, ty mé jsou 650 s precizně ostrýma hranama a tyhle hodinky miluji :P  :P  :P Jo a jestli si vzpomínám dobře, Dokusan prodal tuhle limitku Longinesovi a ten ji zase pustil nějakému nováčkovi na fóru, říkám to správně??

Ten nováček kupující od Longinese jsem byl já, hodinky jsou nádherné, momentálně dělají radost bráchovi, střídáme je :lol2: 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

...momentálně dělají radost bráchovi, střídáme je :lol2: 

To je hezký! Dělají radost dvojnásob!

Jo, jinak Michael Psy, nevím jestli o nich víš, tohle je dostupná chabá náhrada ze stáje Velitelů, ale neoholíš se nima, jako 650SEtkama- ty maj tak ostrý hrany, že by jí mohli v Gillettu jen tiše závidět

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...