Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Když vy modrý, tak já zas bílej, když vy dvanáctihodinovej, tak já čtyřiadvacetihodinovej :) 9.5. objednány, dnes už na ruce. Dmitrij mi asi protekčně nastavil datum: po vybalení na nich bylo 14. :) Takže pak už to byla brnkačka: zkrátit tah o dva články, nalepit Americian foil zepředu - zezadu, natáhnout, nasadit no a výsledek je úžasnej!  Co mě strašně mile zatím překvapilo je nějaký strašně dobrý zpracování celkově a naprosto příkladné lícování ruček na setinu milimetru - ve Vostoku šly nějak do sebe, nebo já nevím... :)

post-22387-0-70366900-1557923010_thumb.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Přesně kvůli takovejm běžnejm situacím, jako je přítomnost v ponorce či ve vesmíru, jsem si je pořídil, totiž pánové: japonská Hajabusa ostřeluje nějakej vzdálenej šutr ve vesmíru, čínskej Nefritovej králik se prohání po odvrácený straně Měsíce, Američanům snad už brzy zase začnou lítat rakety - to všechno napovídá jediné, a sice to, že brzo budem ve vesmíru doma, jako kdysi my na dovolené v Bulharsku :) Takže kupujte 24 hodinový hodinky :) A teď vážně: tohle byl takovej pokus, výstřel na slepo, bál jsem se, že tenhle ciferník a celkově ty hodinky budou vypadat lacině, ale fakt je, že opak je pravdou. Na živo vypadají a působí úžasně. Sám jsem z toho až nějakej vyplesklej.

Odesláno

Na živo vypadají a působí úžasně. Sám jsem z toho až nějakej vyplesklej.

si snad budu muset taky něco takovýho pořídit. škoda, že na komandýry furt serou tu rudou hvězdu, bez té bych se obešel. přitom některý modely jsou celkem pohledný. tak nevim, mám to překousnout, nemám to překousnout..de o princip, žejo.

Odesláno

i ty Brute? B) :nuke:

No nepůsobí to zle - ze tří metrů, ale jinak proč ne, 200m.

Vcera za mnou prisel kolega prej co to mam na ruce, ze to z dalky sviti jak Brajtle
Odesláno

Vcera za mnou prisel kolega prej co to mam na ruce, ze to z dalky sviti jak Brajtle

fuj, taka urazka, Brajtle by som nikdy nechcel :D :D

Odesláno (upraveno)

Já jsem to kdysi řešil u Airmanů a taky jsem na purist verzi neměl koule. Asi to je v pohodě, když má pilot helikoptéry v Namu jen ty jedny hodinky... rychle si zvykne. Ale střídat několik hodinek a pokaždý si znova zvykat na čtyřiadvacetihodinovej formát, to je naprd. Teda pro mě - Lonži to evidentně dává.

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník LONGINES
Odesláno

:D A víte, že máte vlastně všichni pravdu ? :D Kolikrát se přistihnu, že čučím na ten ciferník  jak tydýt a netuším, kolik že je to vlastně hodin  :D

Ale v zájmu nadcházejících letních podmořských výzkumů a blížících se mezigalaktických letů se to naučím letmým spočinutím oka, stačí na to jen pořádnej trénink  :)

post-22387-0-29509100-1558041380_thumb.gif

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Dají se rozšajnit asi nejvíc ze všech mých dosavadních Vostoků - že by za to mohla ta bílá barva ciferníku :) ?

post-22387-0-66317800-1558067030_thumb.jpg

post-22387-0-15116600-1558067039_thumb.jpg

Odesláno

Už jsem měl různé Komandirskie několikrát v košíku, ale vždy to ztroskotalo na té hvězdě. Ale třeba se nad to někdy přenesu.

A to jsem ještě zapomněl. Co udělá náš dobře známý strojek vzor 2416, když ho ponecháme na stole a v klidu? No?

tPguAI6.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...