Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bylo to fajn!

Dekuji 5etterovi za celkovou organizaci a vsem zucastnenym za ucast. Jsem rad, ze tady je svet jeste v poradku ;-).

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás, dnes mi přišli první Amhibie z meranomu. Kupodivu to přišlo klasickou poštou ke dveřím za necelých 19 dní. (Objednáno 24.8.)

jsou to moje první vostoky (zissou 710526 s Bajkal bezelem od nich) tak Vás chci požádat o radu co udělat jako první aby přežili co nejdéle?

kde se u nás dá sehnat nějaký lepší pásek a který by jste doporučili prosím?

moc děkuji za radu ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Acheron
Odesláno
před 3 hodinami, 5etter napsal:

1. Dotáhnout dýnko

Díky! Zvládnu to sám nebo radši někam zajít? 
Nato náramek se dá pořídit jakýkoliv nebo je potřeba nějaký špeci rozměr prosím?

Odesláno

Kluci, vole, su per díky za report z evidentně vydařené akce, skvělý medailonek, skoro jako bych tam byl s váma.

No a když už nic jinýho teda tak sem hodím aspoň jednu tomatovku z jižních krajin ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Díky a mějte se, já pro dnešek končím, poněvač jsem konsternován ...

Odesláno
před 1 hodinou, Mari napsal:

A nosíš to na ruce? Já vždycky musím každý tah zkrátit o 2 články.

Edit: hodinky máš pěkný. Ta luneta se mi moc líbí!

no to je dnešní přírustek, takže čekají na odpannění.  ano tah je větší , ale tam přijde pryž. večer si budu hrát.. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...