Přejít na obsah

Změna času (letní/zimní čas)

262 hlasů

1. 1. Jste pro zimní / letní čas nebo jen jeden?

• jsem pro zachování zimního a letního času a jejich střídání
      65
    • jsem pro jeden čas
      197

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 365
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@ Frantik: No vidíš, já to miluju a naopak mě sere, když je tma někdy kolem osmý, natožpak dřív. Jak je to vychází ráno je mi fuk, vstávám zásadně za světla. Ale na druhou stranu bych z toho nedělal vědu a docela mě překvapuje, jak to tu ledaskdo hrotí (nemyslím tebe).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ Frantik: No vidíš, já to miluju a naopak mě sere, když je tma někdy kolem osmý, natožpak dřív. Jak je to vychází ráno je mi fuk, vstávám zásadně za světla. Ale na druhou stranu bych z toho nedělal vědu a docela mě překvapuje, jak to tu ledaskdo hrotí (nemyslím tebe).

No ja to nehrotim, jen reaguju na debilni komenty :-) Ať se to klidně střídá, jako doteď. Jen když bych si měl vybrat, preferuju ten normální čas.
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Tak Britanie už víme jak dopadne, tak teď ještě jaký čas ti krasoduchové v našem parlamentu vyberou.
Asi to bude jak se záchranářskou uličkou, kde to napřed uzákonili naopak, než to mají všichni okolo, a pak to spravovali...

Já jsem pro symetrii, aby půl noc a poledne tak aspoň přibližně dělily den na dva stejné úseky. A kdy se otevřou úřady a zavřou hospody snad nesouvisí na tom, jak měříme čas,

ale na tom, co napíšeme na ceduli u vchodu, ne snad? Chci déle spát, tak volím stranu, které prosadí pracovní dobu 9:30-18:00 ;o)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...