mrazik Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Rok 2011 byl nejnáročnějším rokem mého života. Po 13 letech jsem přišel o práci. Byl mi zjištěn zhoubný nádor. Abych z důvodu ztráty stálého příjmu dokázal zajistit rodinu, byl jsem nucen zbavit se téměř všeho co jsem za léta produktivního života nasyslil a dělalo mi radost. HiFi, hodinky, ... Nejvíce jsem želel svých ocelových ryb, které jsem dostal od svého šéfa za 10 loajálních let u firmy. Zbylo mi však to nejcenější, rodina a její obrovská podpora během mého boje s nemocí. Rakovinu jsem porazil. Našel si jinou práci a v ní potkal nové lidi s kterými je mi dobře a práce mne baví. V rámci svého restartu jsem si slíbil, že až jednou bude líp, tak si rybky pořídím znovu. A teď se mi to podařilo. Mám obrovskou radost. Opětovné pořízení svých vysněných hodinek je pro mne jakýmsi symbolem a důkazem toho, že ač potkají v životě člověka sebevětší sra_ky, tak nevdat se a bojovat je jediným způsobem jak se ze všeho oklepat a jít dál. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
rudino11 Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Krasny pribeh krasne hodinky nech sa dari a zdravie nech ti sluzi
Vit Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Gratuluju ke krásným hodinkám a přeju už jen hezké zážitky.
sashator Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Velká gratulace! A vlastně ani ne tak k hodinkám samotným, jako spíše k tvému úspěšnému boji s nepřízní osudu. Ať zdraví slouží a hodinky dělají radost PS- jinak takto přesně si představuji ty definitivní
Kostra Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Gratulace k vítězství v nelehkém boji, k nadhledu, se kterým jsi svůj příběh podal a k překrásným hodinkám, které doufám, už nikdy nebudeš muset pustit z rukou . Měj se krásně a užívej je ve zdraví a s radostí
Begi Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 respekt chlape!v tvojom pripade ma to "mam radost z novych hodiniek" uplne iny rozmer
Frostie Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 přeji hodně zdraví a gratuluji ke staro-novému přírůstku. Ať už se vše konečně daří!
M10 Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Velký palec nahoru...za to, že jsi to nevzdal! Upřímně gratuluji a zlepšil jsi mi den Děkuji.
Akam Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 ať se daří, hlavně to zdraví, jinak pěkné fotky
brumko Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Hodinky spolu s príbehom. Tomu sa hovorí MI na druhú. Palec hore.
Jsilver Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Hodinky super! Drzim palce at se ti dari a hlavne zdravi at slouzi.
Mirek Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Zdravím a gratuluju taktéž s ocelovou rybou na ruce, za ten boj si je zasloužíš!
Pavel K. Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Příběh ze života s dobrým koncem. Gratuluju, a ať slouží hodinky i zdraví.
VintageLover Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Velice působivé, gratuluji Ti. Děkujeme Ti, že ses s náma podělil o nelehký příběh.
Qwuiddo Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 (edited) Gratuluji k parádním hodinkám a k výhře nad touto proklatou nemocí. Edited November 9, 2013 by Qwuiddo
siwi Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Vždycky rád slyším takovéhle příběhy, v nichž se lidi nevzdávají, a ani v nejtěžších chvílích nepřijmou odevzdaně roli oběti osudu. Blahppřeju ti k tvému pozitivnímu životnímu postoji. Pro nás ostatní může být příkladem, pokud by nás nedej Bože něco podobného potkalo. A mimochodem - pěkný hodinky :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
Sphinxx Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Mrazik: Je vidět, že z nich máš fakt radost, no po těch strastech se ani nedivím. Hlavně, že jsi zdravý, je spokojená rodina a znovu si plníš sny. Gratuluji!
Guest Jagman Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Druhá šance pro vás oba je dobré slyšet že občas to nakonec dopadne dobře i jinde než v TV Gratuluji stav je opravdu dokonalej
rastike Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 (edited) Hlavne je zdravie,a hodinky super. Edited November 9, 2013 by rastike
Ivanhoe34 Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Mas moj obrovsky respekt! Hodinky pre statocneho bojovnika s nepriaznou osudu, uzivaj ich dlho a v zdravi.
Recommended Posts