instant Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Grand Lodge of Misaligned Bezel. To by slo. Dobrovolne sa hlasim za velkovezíra a arcikokota. McStinger bude nastenkar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ten Grand Seiko Lodge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já na takovém srazu nikdy nebyl. Nikdo mě nechce, protože všechno prozradím Ale žlutý špendlík už mám.... kdyby něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Zase nástenkár... Sa to so mnou ťahá od tretej triedy na základnej škole. Ale však počkajte, aké nástenky porobím. Angažované. Máme nejaké polystyrénové písmenká a špendlíky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Bud rad aj za nastenkara :-)Ja som bol v tretom rocniku (este ZDŠ) zberovy referent.Ked sa prevalilo, ze nasi neboli vysporiadaní s nabozenskou otazkou....potom uz ani len ten referent.Kamarat ale skoncil horsie, tomu "slavnostne" pred nastupenou skolou v atriu odobrali pioniersku satku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Máme nejaké polystyrénové písmenká a špendlíky?Máme. Made in Japan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Filozofove, prestante uz mi spamovat mailbox a radsi sem dejte nejaky GS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Máme. Made in Japan.Aspoň něco Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Filozofove, prestante uz mi spamovat mailbox a radsi sem dejte nejaky GS! Zkusit to muzeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Zkusit to muzeme Tak já taky jedny přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Tak já taky jedny přidám. IMG_2275.JPG Nazdaaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Nazdar z parkoviste D2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 NazdaaarFakt pekny GS, dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Kdepak teďka asi budou? Nejspíš na tankeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Snad nepadnou do ruky opraváři typu "Lakatoš".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Tak na tieto boli donedavna len traja na svete. Vraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Traja opravári na jeden kus hodiniek sa mi javí ako dostatočné zabezpečenie servisu. Taký hodinársky RAID5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 som sa utrhol a pridal som FARBU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 (upraveno) Au.. ,fantazie bují občas nesprávným směrem Upraveno 20. listopadu 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se