Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

Kolikrát reklamuješ Seiko, tolikrát jsi člověkem :)

DavidLC: Těch šest kilo navíc je poznat, není mi do skoku a všechno mě bolí, ale držím se. Pomáhá, že jsem je měl půjčený a můžu se v duchu fixovat na nedostatky. Taky budou nějaký nový SD divery, podle rozměrů to ale update šestikil nebude. Seiko to má už i na stránkách, jen bez fotky - https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/prospex/SBDB023.

Tak podle týhle logiky jsem nejspíš podčlověk každopádně taky gratuluju, na mě sice moc nůďo, ale ty už v tom GS množství nevíš co roupama a bereš, co ti pod ruku přijde.

Jinak je docela vtipný, že ty 023 maj na webu včetně celý specifikace, ale jeste je ani nepředstavili. Myslím si, že to bude nějakej upgrade MM600

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolikrát reklamuješ Seiko, tolikrát jsi člověkem :)

DavidLC: Těch šest kilo navíc je poznat, není mi do skoku a všechno mě bolí, ale držím se. Pomáhá, že jsem je měl půjčený a můžu se v duchu fixovat na nedostatky. Taky budou nějaký nový SD divery, podle rozměrů to ale update šestikil nebude. Seiko to má už i na stránkách, jen bez fotky - https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/prospex/SBDB023

Cifr těch jednapadesátek na mě má uklidňující vliv, třeba takový snowflaky jsou proti tomu diskoška. A jak už to s hodně základníma modelama bývá, člověk je docení až pozdějc. U menších mechanik jsem trochu koketoval s novým ciferníkem, celkem rychle mě to pustilo.

Tak to já bych mohl mít i ty 1000covky po vánocích :) Já jsem se nad inzerátem rozklepal a překonal prvotní výstřel (poučení z předešlého krizového vývoje, pardon nákupů). A na cestě k OWG a definitivkách k 50tinám jsem si vzpomněl na moudro některého zkušeného Seikokota, že nakonec každý skončí u černých potápek bez dalších "fičurin". A v podstatě souhlasím, pohled na tuňáky mě naprosto vyhovuje. GMT nepotřebuju, chrono nemačkám, potřebuju bytelný kousek s korunkou na 4 a pohodlným pouzdrem. Tak začínám postupně odhazovat to "navíc" k finální sadě a je jasný že OWG je blbost, ale jedny fešandy, tak tři kousky na různé příležitosti a pár veteránů, to je skoro OWG. No už nebudu plevelit GS vlákno, já jsem si jen odskočil z podpalubí :D.

Jo a v odkazu už je jen japonština... :(

Vojta nesmí naznačovat, ale snad je na co se těšit, doufám :)

Odkaz ke komentáři

A já nadlid :) A neberu roupama všechno, má to jasnou koncepci :) Jakože fakt, chybu jsem udělal možná jednu.

SBDB023: Já se bojim, že update 600 to nebude - výška jen 14,7 (což by ale u šestikil bylo fajn).

Ako hovori chumpus, bude to novy model. Podla rozmerov su mensie ako transocean a maju len 20atm. Kludne to mozu byt nejake air-nieco alebo landmastre s gmt.. nejake nove triezve landaky by mohli vydat, ne ze ne. Ale vieme ako to chodi - reedicia legendy za mrzky peniz a k nej hafo mrzáčikov za $888,-

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...