EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 jj, skromnost je cnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Loučím se na čas s tímhle vláknem, konec třicetidenního měsíce u mě bývá často ve znamení střídání zátěže na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Dneska modraky. Btw u obou inzeratu X sledujich, celkem by me zajimalo na co cekaji, kdyz jsem rikal ze slevy nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 na výplatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 No nevím, to by se snad ozvali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Asi to nevidi jako vyhodny obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 (upraveno) Asi ne, v pohodě, třeba není. Myslel jsem to tak, že potom nevidím důvod proč to sledovat. Upraveno 3. května 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Spis cekaji na slevu. Sam vis, ze info o tom, ze slevy nebudou, patri k nejobvyklejsim klise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Vsak jo, trochu prudim ;-). Ale nedam, zvlast ty SD si myslim ze jsou za dobrej peniz, takze to klidne zkusim pozdeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Dneska mi přišla zásilka, tak se pochlubím. 44GS pouzdro, spring drive ... paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Tenhle model je opravdu takovej hezkej průnik plno fajn vlastností (šampaň, 44GS, modřená vteřinovka, SD), tak ať vám kamarádění jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 před 9 hodinami, dr.sphinx napsal: Tenhle model je opravdu takovej hezkej průnik plno fajn vlastností (šampaň, 44GS, modřená vteřinovka, SD), tak ať vám kamarádění jde Díky, jsou to moje dreamwatch, zatím panuje nadšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 @Trebus Tie hodinky su perfektne. Pri dopadajucom svetle zapadajuceho slnka, ked sa svetlo odraza od indexov, to je proste parada a v tom case cifernik vyzera az takmer tmavozlto...nadherne hodinky. Moje to zial svojho casu prehrali v priamom suboji so snowflejkami, ale ta myslienka, opät si ich zaobstarat stale zije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 @EpsteinBarr Snowflaky jsem měl na ruce, ale nějak mi nevyhovuje titan, proto to prohrály Kdyby se vyráběly v oceli, je to pro mě asi jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Pěkný to máš. Nejlepší pouzdro + plastická rezerva.... nejsem fanoušek champagne ale tady to je hezká kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 před 16 hodinami, Trebus napsal: Dneska mi přišla zásilka, tak se pochlubím. 44GS pouzdro, spring drive ... paráda No neke, pěkně si jdeš krůček za krůčkem za svým. Gratulace, krásný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 GS na pívu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Pekny to kluci mate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se