Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

V 31. 10. 2024 v 7:12, kaktusář napsal:

já mám s černým cifrem a pokukuju po takových se světlým cifrem, ale mám otázku nad čitelností, u většiny hodinek se světlým cifrem jsem měl trošku problém, ručky byly hůř vidět... ale zas by mě bavilo mít jedny tmavé a jedny světlé (tu barvu neumím pojmenovat :)  )... 

ano , horšie vidiet v noci ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 10. 2024 v 20:47, peter48 napsal:

Užastne presne a krásne a dokonale spracovaný a  jemný kovory ťah

DSC04285vv.JPG

Koukám už i GS Quartz, co tak pozoruji máš plnou kabelu poměrně top quartzů, tak mě napadají dvě otázky. Máš taky nějaký mechaniky? Kolik tak ročně utratíš za baterie?

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Koukám už i GS Quartz, co tak pozoruji máš plnou kabelu poměrně top quartzů, tak mě napadají dvě otázky. Máš taky nějaký mechaniky? Kolik tak ročně utratíš za baterie?

ano mam asi 4 mechanoky , 1 x TagH Link, Mot Blanc Star Power rez, Ingersol pilot. Seiko S5 atď , no baterkove maš pravdu tak asi 10 kus., občas mi kamoši hodinari vymenia zadarmo , občas dám 10 e za novu bat., ak ročne menim asi u dvoch Q. Naposledy v Candino !  Grand Seiko Q , su ale bratove , občas si mam ....!

+CANDINO Naval HERO.JPG

Odkaz ke komentáři

já mám hodně (na můj vkus) quartzu, soláry jsem zatím neřešil, tam to bude asi dražší, jinak si baterky vyměňuju sám a stojí max 30kč, často do dvaceti korun... i na gs...

pro mě je starání se o quartz mnohem mnohem jednodušší a levnější než starání se o mechaniky, do těch jsem navrážel za servisy mnohonásobně víc peněz

takže jsem velkým přítelem quartzu

image.thumb.png.7bcf35fc7321e9a6a3941d474bc77cde.png

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Co ja viem...uz som tu na ne mal chvilu inzerat, potom som ho stiahol. Neviem. Predal som toho kopu v poslednej dobe, toto by bolo nejake logicke vyustenie, ciara, koniec jednej ery 🙂 Teda nie uplne, kedze sa mi este doma povaluju SBDX001 a tuna SBBN015.

K alternative, teoreticky, hi-beat titanovky by sa toho asi zhostili celkom dobre. Ale akosi sa tymto smerom zatial nepozeram. Nieco aj je na ceste, ale mimo tohoto vlakna.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, dr.sphinx napsal:

GS divery si nech, SBBN015 mi prodej :) 

Tie boli drahe, dal som za ne 10.168,00 HK$ 🙂
A okrem toho, maju taku "smuhu" na sklicku a neda sa to odfotit. Ale verdikt v Onyxe bol, ze 100% a WR tiez. Ale to bolo snad v 2021. Ani neviem, ci by som nasiel doklad.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...