H.Z. Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Pravdou je, že nemít v dnešní době tah s mikroregulací je, nejen v této cenové hladině, skandální zpátečnictví. Přesně to vystihl kolega výše, Japonci jsou prostě přesvědčeni, že jejich řešení je ultimátní a nejlepší na světě a všichni ho musí akceptovat a pochopit. Iks let po globální expanzi značky GS jsou stále překvapeni, že po nich trh chce nějakou mikroregulaci. Namísto toho, aby "něco" konečně zrealizovali budou do konce času tvrdit, že takto to je jediné možné. Ale abych jen nepindal. Byl by někdo z místní "Grand Seiko sekty" ochoten nechat mi na pár minut na ruce vyzkoušet model SBGA373? Jejich "quartzový bratříčci" SBGP001 sedí na ruce velmi dobře, ale přeci jen Spring Drive verze je trochu "nabobtnalá". Samozřejmě bych si na ně nechal udělat krokodýla s normální trnovou sponou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Fakt nejsou špatný 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu V 17. 11. 2024 v 18:26, mlsoun1 napsal: Fakt nejsou špatný Tenhle styl ruček je podle mě nejhezčí. Ja jsem ladil holení podle hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu před 2 hodinami, Vladar91 napsal: Tenhle styl ruček je podle mě nejhezčí. Ja jsem ladil holení podle hodinek Tak toto vypadá hodně zajímavě.Máš to pěknéMě se ty ručky hodně líbí,neboť mám takové na Movado Museum black a ten jejich tvar mne uchvátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Pokaždé když si vezmu GS, tak jako bych si nasadil brýle nebo zapl tv na vyšší rozlišení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Nicměně vyfotit to teda opravdu neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 14 minutes ago, Vladar91 said: Pokaždé když si vezmu GS, tak jako bych si nasadil brýle nebo zapl tv na vyšší rozlišení. Ja ked po GS dam nieco ine, tak mam pocit, ze by rucicky a indexy potrebovali prebrusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu před 24 minutami, misso napsal: Krasa. Za me nejhezci GS pouzdro. Stara skola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Poprvé jsem měl možnost si osahat Grand Seiko. Velmi na mě zapůsobilo Akorát se to blbě fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Nejsou to vůbec špatné hodinky.Fakt jsem se té velikosti bál.Ale musim uznat,že nebylo čeho.Výtečně se nosí a velmi dobře na ně vidím,dokonce i na datumovku.Pouzdro je moc pěkně udělané a působí větším dojmem.A poprvé se mi stalo,že zaujaly tyto hodinky i lidi mimo chronomag.Včera jsem byl na Vánočním večírku a hodinky kolovaly od jednoho ke druhému,až jsem měl strach,že je už neuvidím 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu A hlavně žeru ten nápis Seiko a dole GS 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Prostě na nich něco je. I když jsou to "šedivky". 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu V 23. 11. 2024 v 22:53, mlsoun1 napsal: Nejsou to vůbec špatné hodinky.Fakt jsem se té velikosti bál.Ale musim uznat,že nebylo čeho.Výtečně se nosí a velmi dobře na ně vidím,dokonce i na datumovku.Pouzdro je moc pěkně udělané a působí větším dojmem.A poprvé se mi stalo,že zaujaly tyto hodinky i lidi mimo chronomag.Včera jsem byl na Vánočním večírku a hodinky kolovaly od jednoho ke druhému,až jsem měl strach,že je už neuvidím Bouzov to je moje 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Tak se po delší době hlásím do klubu. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince V 3. 12. 2024 v 9:35, kuncák7 napsal: Tak se po delší době hlásím do klubu. Gratulace, GS s lumi a springdrive. OG logo. Tah. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince On 12/3/2024 at 9:35 AM, kuncák7 said: Tak se po delší době hlásím do klubu. Výborné , vitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se