McStinger Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Geny neoyebes, raz si z jednej stvrtiny sved, tak niekde sa to proste prejavit musi.. :) Som myslel, že po švédoch mám ... No, povedzme že výrečnosť, nech tu nie je flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Zase ked takto vycerpas svoje vsetky pekne vlastnosti svedskym smerom, moze lahko vzniknut predstava, ze zostavajuca cast predkov boli poriadni mumaci ale uznavam, ze genetika "nezna bratra". Vzdy som sa hrozil toho, aby dcery neboli po mne pekne a po manzelke mudre. Nastastie to vyslo ako malo, aj ked miestami mam pocit, ze len tesne tesne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Pozri. Dôležité je, že po Tebe nemajú dcéry bradu a valcovitú ruku. Toto by im malo zabezpečiť spokojný život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 (upraveno) tak to hej. ked si clovek da tie spravne ciele, pripada si ako virtuoz umenia zit divaj na ten azijsky titanovy elektrohnus: Upraveno 28. června 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Brzy přibude SBGE001 malý bílý bratříček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 009 GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 SBGX053 za velmi slušnou cenu (pod 40, ale ještě mě čeká DPH) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 No jo, quartzky mě nenapadly Ale i tak super kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Já už nemám nervy furt to nastavovat podle rádia Včera jsem mrknul na SBGE001 po asi měsíci a jsou furt +2 vteřiny. Tak to mám rád. Jenom stařičkým Amfibiím toleruju 40 vteřin denně do plusu, a to jen proto, že už mají fakt hodně žlutý tritiový indexy a rozpraskaný ciferník. edit: Pošilhával jsem původně po těchle SBGX093, ale s daní už je to na mě za kvarcky trochu moc Upraveno 29. června 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 za tie antimagneticke si nechaju zaplatit, no.. ja som stale nadseny z dajvrov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 za tie antimagneticke si nechaju zaplatit, no.. ja som stale nadseny z dajvrov. Vydarené sú. A neviem, aký je to podklad, ale má to lepšiu úroveň, než ten tíkový stolík z Carrefouru . Ešte pls občas zmeň kompo, z boku apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 to je strecha auta stojaceho pred firmou seda metaliza v ktorej sa zrkadli obloha. jo, zajtra daco dam aj zboku, len sa to leskne jak psie gule. ja snad vytahnem polarizak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Sunburst dial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Tak tedy nové kvarcky SBGX053 v mint stavu za zlomek ceny Ve srovnání s SBGE001 je na ruce necítím. Mají můj oblíbený GS tah.Po mnoha letech mám zase hodinky s bílým cifrem. Až bude čas vyfotím duo Davida a Goliáše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Pekne, gratulace.Tak tedy nové kvarcky SBGX053 v mint stavu za zlomek ceny Ve srovnání s SBGE001 je na ruce necítím. Mají můj oblíbený GS tah.Po mnoha letech mám zase hodinky s bílým cifrem. Až bude čas vyfotím duo Davida a Goliáše.IMG_1054.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto2705 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 velmi sa mi pacia, taktiez gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) Naprosta dokonalost, jedny z mojich dream watch. Mam asi vytipovane 3-4 hodinky, kde bych si urcite pral baterku a toto jsou prave jedny z nich. Edit: jeste gratulace k bilemu cifru, sakra dobra volba. Opticky vetsi, ale nejsou, vyborna citelnost-vlastne lumi nepotrebujes. Upraveno 8. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) 36mm vs 44mm, black&white, spring drive&HEQ. Myslim, ze moje nejdokonalejsi kombo. Jedny slusnacky a jedny sportovni. Vtipne bylo, ze jsem pred hodinou zjistil, ze jsem do kontejneru s plastem vyhodil krome bublin, ve kterych byla zabalena krabice i sacek se trema dilkama. Kdyz jsem to zjistil, ztuhnul jsem, jak cyp, popadl klice od auta a jel do vedlejsi vesnice hrabat do popelnice...Chvile napeti... Sacek s dilkama lezel na kupe plastovych sracek. Juhuhu. Upraveno 8. července 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 ...a nyni muzes spokojene ztloustnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Jen to ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se