EpsteinBarr Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 4 mesiace raz za cca 10 rokov, to by slo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Také si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Moje prisli pred tyzdnom v pondelok. Asi 12 hodin denne ich ma na ruke kvoli kontrole. Nastavili ich na +7 sekund za den, co na 9S65 nie je nic extra. Na druhej strane, dalsimi rokmi by sa mal kaliber spomalovat, cize nebude nutna regulacia. Aj tak to ale nejde bez staznosti. Hodinky napriek zakazu prelestili. Musim teda uznat, ze je to urobene fantasticky, skutocne nadherna robota. To sa musi nechat. Naramok ale paradoxne ostal bez povsimnutia...bol len prilozeny, hodinky boli na kozenom remeni. Tak o tuto cast sa musel postarat Ruda z Onyx-u, kde teda tiez odviedli prvotriednu robotu s velkym citom. Lestit naramok som ani nemal v plane, ale teraz to proste vyzera ok ako celok. Bol som 100% rozhodnuty hodinky predat, teraz nastupili klasicke pochybnosti. Aspon doteraz som lutoval kazdy jeden predaj za posledne roky. Snad okrem Omega smp, ktorych je dostatok na kazdom kroku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Proč je chceš prodat? Antimagnetické automaty jsou u GS vzácné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Problem zacal, ked som si kupil od GS champagne a nasledne snowflake a po kratkom case Moony. Lahke, nizke, pohodlne. Nie zeby sa tieto SBGR nosili zle, hlavne pri rozmere mojej ruky, ale je to uz take, ze tie hodinky vnimam az prilis. Hlavne, ked su na tahu. Naviac, teraz som rozbalil EZM od Sinn a vyska 11,7....co dodat. Mam to tak ale u viacerych hodiniek poslednu dlhsiu dobu. Napr. GS divery milujem, ale nosim ich zriedka. Pritom su to lahucke titanovky, ale akosi mi rozmer okolo 41-42mm sedi pocitovo lepsie. Potencialny predaj ale skutocne musim zvazit. Ta idealna kombinacia ciernej a akuratne cervenej, plus lumi (aj ked teda skor symbolicka, ale je tam) z antimagnetov robi skutocne nadherne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Nech si je .... porostou jen na ceně. Schválně se podívej na chrono24 kolik je v evropě GS automatů s antimagnetickou ochranou... a za kolik se prodává jeden-dva kousky v USA.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Od koupi jsem je nesundal z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Sakra chlapi... neprudťe a napřispívejte alespoň měsíc, než si vyzvednu svoje krásky v Koscomu.... tohle se fakt nedá vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 V 3. 1. 2022 v 13:33, xbraj19 napsal: @EpsteinBarr SBGA031 mi nikdo prodat nechce, tak si musím vystačit s baterkama Tak ja by som Ti mozno predal svoje, pretoze mi poslednu dobu yebe F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Fero ty mas este 031ky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Právě teď, instant napsal: Fero ty mas este 031ky? Jj, stale...flirtoval som so Snowflake, asi tak rok dozadu, ale ostal som verny. Ze ma teraz z pravej viery rozkyva MoonSwatch, to by som neuveril F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 @F.B. Nazdar. Mam pocit, ze teba som tu nevidel asi tak sto rokov. Ci sa pletiem? Akoze nechat sa rozkyvat s moonswatch? Tak tomu neverim. Akoze obcas, ked po celej sobote zlozim z ruky zelezne g-shocky, tak si vravim, ze naco su mi ine hodinky, ale zatial ma to prechadza, zeby mi stacili len digitalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Právě teď, EpsteinBarr napsal: @F.B. Nazdar. Mam pocit, ze teba som tu nevidel asi tak sto rokov. Ci sa pletiem? Akoze nechat sa rozkyvat s moonswatch? Tak tomu neverim. Akoze obcas, ked po celej sobote zlozim z ruky zelezne g-shocky, tak si vravim, ze naco su mi ine hodinky, ale zatial ma to prechadza, zeby mi stacili len digitalky. To nie je pocit, to je realita skoro tu nechodim, posledne 3-4 roky...to jedine, ked ma stretne @egzootalebo @dr.sphinx...alebo ked vidim nieco dobre u @sashatorci @El Nano alebo Chronoshopakov na Instagrame...alebo mi povedia, aka drama sa tu/na Facebooku udiala, tak sem tam nakuknem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Ale uz jsme se dlouho nepotkali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Tvl, no...to aby sme napravili. Pred par dnami som videl dr.sphinxa, a obdivoval jeho ultimante krasky. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 no ked sa chces zbavit 031 alebo MM600 posli SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Jj, to budes prvy, pochopitelne...necham si to ulezat, ale hadze to so mnou pekne F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 před 1 hodinou, F.B. napsal: Tak ja by som Ti mozno predal svoje, pretoze mi poslednu dobu yebe F. Škoda že ti nezačalo yebat o tři měsíce dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 3 minutes ago, xbraj19 said: Škoda že ti nezačalo yebat o tři měsíce dřív pockaj pockaj, to zacalo, on hovori len o hodinkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 to je pravda, yebe mi dlho, instant to vie - a z prvej ruky F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se