p3k Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 sem tě lákal do Olomůca ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Dvoje starý titanový na jednom chnmg ... líběj se ti aspoň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 No právě, staré, plus ty šílené rohy. Ani nevím proč, ale zase titan...Jsem si říkal, že je tu moc nedáváš, tak je asi už nechceš No prostě jsou tak škaredý, až jsou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 29 minutami, p3k napsal: No právě, staré, plus ty šílené rohy. Éééé... Aké šílené rohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 8 minutami, wawrik napsal: Éééé... Aké šílené rohy? šílené rohy, čti ta krásná chrono tlačítka Přiznám se, že když Seiko vyrukovalo s tímto modelem, tak jsem jsem potřeboval chvilku, ale pak to zapadlo, otočené stopky, a proč. Je to jejich přednost. Pak když jsem měl možnost vyzkoušet ty Instantovy, nebylo co řešit. Byla to jen otázka času, plus rozhodnout, které. Kdyby to nekomplikoval doktor těmi svými titanoFkami, mohl jsem mít krásné bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 gratulujem. ja mam najnovsie zalusk na biele titanovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, instant napsal: gratulujem. ja mam najnovsie zalusk na biele titanovky Děkuji LE? Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Ty velké knoflíky fungují jaku u Arnie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) jj, podobně Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Hmm, dobrý, GS zřejmě slušnej oddíl. Konečně pořádnej chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 4 hours ago, p3k said: Děkuji LE? ano LE. Sice 700 ale zase maju vsetko co od toho cakam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Tak nějak Jinak velká gratulace! Dotaz: Netlačí tě ta dlouhá tlačítka chronografu do ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 V 21. 4. 2023 v 10:17, safi napsal: Tak nějak Jinak velká gratulace! Dotaz: Netlačí tě ta dlouhá tlačítka chronografu do ruky? Díky. Tlačítka jsou v poho. V jednom z mnoha popisů hodinek na netu, co jsem vpři zápalu, v rámci studia mj početl, se psalo o vyšším umístění tlačítek No prostě netla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Konecne som si vsimol toto vlakno, a ja uz pol roka provokujem so svojimi GS v Seiko casti (za co sa tamojsim ucastnikom ospravedlnujem , nebol v tom zly umysel ) Tak zacnem s titanofkami, co boli dnes na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 HajbítSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Nějak jsem nevěděl který, tak to vyhrály vločky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 11 hodinami, Radik napsal: Nějak jsem nevěděl který, tak to vyhrály vločky... Krása, kde jsi sehnal ty staré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Ja takto a spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Vločka na šeříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 7 hodinami, Vladar91 napsal: Krása, kde jsi sehnal ty staré? Tady od kolegy-chronomagora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se