dykmore Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) Jako makro.. Upraveno 7. července 2023 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 V 7. 7. 2023 v 23:21, dykmore napsal: Jako makro.. @dykmore: Díky za makroshot. Tento model mám v hledáčku, ale nikdy jsem si nevšiml, že indexy mají kombinaci leštěného / vzorovaného povrchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Není zač, já jsem si toho taky předtím nevšimnul, bez makra je to neviditelné. Jinak, pokud je máš v hledáčku, tak neváhej, jsou krásné a opravdu pohodlné, typ nasaď-zapomeň, pro mě ideál. Přidávám dnešní foto plus foto z výměny baterky u hodináře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Moje třetí hodinky určitě budou baterkové GS. Akorát nevím ještě jaké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Trocha sněhu v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 ...protože dle zdejší památné mantry "homokov" v létě chladí a v zimě hřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Co jiného tento týden než moje oblíbené GS SBGA415. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Máte to krásné, má tady někdo náhodou ty nové Birch, bych chtěl strašně vidět naživo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 grand spoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Nechce se jim z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Ani se jim nedivím. Včera jsem je mlsně obdivoval v Koscomu, ale doplacení leasingu na auto má přednost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Budu se opakovat, ale za mě jsou SBGA415 nejlepší aktuálně prodávané tříručkové GS se Spring drive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Ahojte, taky sem se odmenil - me prvni GS:) Natesenej jak namornik v pristavnim panskem klubu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Najlepšie hodinky aké som zatiaľ mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se