Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

Trefili to pekne. Ale mne na nich vadil konec male rucicky. Jedine, co na Vlockach chybi, je lumi. Jen me nenapada, jak ji do toho puristicky sterilne cisteho designu zakomponovat…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, na snouflejkoch aj mne chyba lumi. Kebyze to nejak decentne vyriesili, bolo by to dokonale. U mna je to skor take pocitove, ako skutocna potreba. Prikladom su SBGR079. Uplne mi stacili trosicku svietiace rucky a 4 lumi body. 

V aktualnom pripade sa zase na nedostatok lumi stazovat nemozem.

IMG_3464(1).jpg

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, EpsteinBarr napsal:

na snouflejkoch aj mne chyba lumi

Vidíš to, a mně se jen z představy snowflaků s lumi dělá vyrážka. 

Nemusejí být každý hodinky univerzály. Jestli jsou někde mrazivě ostrý ručičky nedílná součást celkovýho výrazu, tak tady. 

Odkaz ke komentáři

U Snowflake by to chtělo mít lumi na celém číselníku. Dnes jsou v této oblasti široké možnosti. A možná by se jim podařilo udělat takovou lumi, která by byla hodně podobná stávající verzi. 

Odkaz ke komentáři

To hej. Ale zase jsem decentní menší hodinky, které mě oslovily zejména jejich dokonalou sterilní strohostí a estetikou. Prostě nic jim nechybí, nepřebývá, dokonalost sama... lumi je jen povzdech. A nevím, jak to udělali, ale takhle účinný samonátah jsem na žádných hodinkách neměl.

A hlavně - jsou to naprostý underdog. Mám je na ambulanci na ruce a všimne si jich jen zasvěcený. Na hlášení kliniky si jich nevšimne nikdo. Když už musím na "besídku žáků zvláštní školy" na ředitelství, dávají mi pocit převahy a jisté nadřazenosti proti růžovým košilím se zlatými Rolbámi, Brajtlím s průměrem větším než nositelovo/nositelčino zápěstí, event. pokladům s blyštivými kamínky z PRCu (nositel s platem 10k€ měsíčně plus).

Upraveno uživatelem paro
Odkaz ke komentáři

To hej. Ale zase jsem decentní menší hodinky, které mě oslovily zejména jejich dokonalou sterilní strohostí a estetikou. Prostě nic jim nechybí, nepřebývá, dokonalost sama... lumi je jen povzdech. A nevím, jak to udělali, ale takhle účinný samonátah jsem na žádných hodinkách neměl.
A hlavně - jsou to naprostý underdog. Mám je na ambulanci na ruce a všimne si jich jen zasvěcený. Na hlášení kliniky si jich nevšimne nikdo. Když už musím na "besídku žáků zvláštní školy" na ředitelství, dávají mi pocit převahy a jisté nadřazenosti proti růžovým košilím se zlatými Rolbámi, Brajtlím s průměrem větším než nositelovo/nositelčino zápěstí, event. pokladům s blyštivými kamínky z PRCu (nositel s platem 10k€ měsíčně plus).

Souhlas:-) Taky se s břízama nebojím v metru chytnout nahoře madla:-)

Odkaz ke komentáři

To já mám v plánu asi nejvíce flashy GS ever. Akorát asi pak budu muset spát v obývaku na gauči, protože žena nesnáší bicolory. A pak bych se bál jezdit metrem. 

K růžové nebo kytičkované košili budou super. Hlavně v kombinaci s duhovými náramky z gumiček, co mi udělala moje dcera z první třídy a chce, abych je nosil..🌈🌈🌈

5-3.jpg.3a7b8572405545c7638b42d593b03e84.jpg

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, paro napsal:

f6daa694cef899f7eb0d57e80cea084a.jpg

I s naramkem to jde.

Šlo by to i bez náramku a lépe by vynikly

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...