villain83 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Ty ručky jsou famozni. Skvely hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Diky, panove. Jsem z nich nadsenej, nechci to dramatizovat, ale pusobi na me az takovym patekovskym zpusobem. Aniz bych teda kdy mel pateky na ruce ;-) Povodne som chcel napisat Seiko Philippe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Utrejch pecka, gratuluju! A víš že mě to z té první fotky taky napadlo, mají to v sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 utrejch, krása veliká, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Je to cest bejt v takove dobre spolecnosti, bohuzel jedu zejtra na dovolenou, takze poradne je zacnu nosit az za dva tejdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Konečně (a velmi rád) se přidávám SBGR017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 (upraveno) Tak to je paráda :-) moc pekne a jsem rad za ta cisla, ze to nejsou jenom klasicke indexy.. Upraveno 20. října 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Bomba, jsou moc povedeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Jako ty nemaji chybu, paradicka a uz se tesim na Tve fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 utrejchty jsou parádní, gratuluji.... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Nádhera, můj sen jsou ty samé, jen v černé. Gratuluji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Konečně (a velmi rád) se přidávám SBGR017_IGP6212_PS.jpgParáda, tenhle model jsem neznala. Gratuluji a těším se na další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Takové hodinky jsou definitivky, kdo je prodá dál, je zločinec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 ale ale..je slušnos je časem poslat dál jinak pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Díky za ohlasy!Více fotek a nějaké povídání je případně k nalezení zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 <3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 <3ty jsou parádní, ještě jsem GS nikdy naživo neviděl, bylo by možné udělat mini Seiko, Grand Seiko srazík:) (tedy pokud přebýváš v ČR na stejném místěpodrobnosti popřípadě v SZ, OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 ty jsou parádní, ještě jsem GS nikdy naživo neviděl, bylo by možné udělat mini Seiko, Grand Seiko srazík:) (tedy pokud přebýváš v ČR na stejném místě podrobnosti popřípadě v SZ, OK?Jasne, ozvi se kdykoliv v tejdnu kdyz budes na Andelu na obed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) .. Upraveno 13. února 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 ..Dobrá, dost dobrá fotka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se