bluman Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) 11 hours ago, safi said: To já mám v plánu asi nejvíce flashy GS ever. Akorát asi pak budu muset spát v obývaku na gauči, protože žena nesnáší bicolory. A pak bych se bál jezdit metrem. K růžové nebo kytičkované košili budou super. Hlavně v kombinaci s duhovými náramky z gumiček, co mi udělala moje dcera z první třídy a chce, abych je nosil.. a co tieto top flashy unicolor? , nemusel by si na gauc do obyvaku Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) 12 hours ago, EpsteinBarr said: Presne tak, na snouflejkoch aj mne chyba lumi. Kebyze to nejak decentne vyriesili, bolo by to dokonale. Mna napadlo, dat to lumi na rucicky odspodu , takze by to tie laser sharp rucicky pekne podsvecovalo, to by bola pecka . Len tam by sa to lumi asi moc nenabilo Mne pri tych ostrych a zaratsu vylestenych GS rucickach ale.lumi tiez vobec nechyba, kazilo by to tam tu cistotu. A viditelnost maju perfektnu aj v tme, pokial nie je uplna cierno-cierna tma a je len malicky kusocek svetla. Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 7 hodinami, bluman napsal: a co tieto top flashy unicolor? Jasna volba. Na bico je predsa len toho zlata prilis malo Pravdou je, ze netreba z kazdych hodiniek robit univerzaly za kazdu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Skyflake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 3 hodinami, Kid_A napsal: Skyflake Ty jsou úplně bombový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 3 hodinami, Kid_A napsal: Skyflake Jestli jde o nový přírůstek, tak gratuluju pane Tiffany KIDe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 V 26. 4. 2024 v 0:12, bluman napsal: a co tieto top flashy unicolor? , nemusel by si na gauc do obyvaku Ty jsou krásné. O nich také uvažuju. Ale určitě budou potřebovat generálku strojku. To u quartzu moc nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 1 hodinou, childe napsal: Ty jsou úplně bombový Před hodinou, Vit napsal: Jestli jde o nový přírůstek, tak gratuluju pane Tiffany KIDe Diky moc, borci! Novy prirustek a zatim jsem nadsenej:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Luxus, gratulace!! Ja zase taham zimni snih 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Já v tom vidím osb desku, ale krásnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 před 8 hodinami, DavidLC napsal: Já v tom vidím osb desku, ale krásnou Takovou OSB desky bych klidně nosil celé dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Stavebniho materialu neni nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 před 16 hodinami, Kid_A napsal: Skyflake Taky jsem byl nějaký čas jejich majitelem. Mně hlavně na jejich oblekový look vyhovovala WR 100 m. Což je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 před 50 minutami, orius napsal: Taky jsem byl nějaký čas jejich majitelem. Mně hlavně na jejich oblekový look vyhovovala WR 100 m. Což je super. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 před 10 hodinami, KFL napsal: Stavebniho materialu neni nikdy dost Přésněěéé, jsou boží, to je bledá závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Už jsem je chtěl prodat (a málem prodal), ale asi si je ještě chvíli nechám. Nejsou úplně špatné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 3 minutami, xbraj19 napsal: Už jsem je chtěl prodat (a málem prodal), ale asi si je ještě chvíli nechám. Nejsou úplně špatné Ten cifr má krásnou texturu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 To má a v kombinaci s těma indexama je to pecka. Super detail je "knoflík" nad osou ručiček. To u nových GS už dělají jenom u dražších řad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Před hodinou, xbraj19 napsal: Už jsem je chtěl prodat (a málem prodal), ale asi si je ještě chvíli nechám. Nejsou úplně špatné Perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 V 1. 5. 2024 v 21:30, KFL napsal: Luxus, gratulace!! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se