tulo Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Dnes gs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září leto konci, tak zas pojdu asi na cas do krabice 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září tah dorazil 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Gs zrkadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) SBGR001 Upraveno 24. září uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Asaborake 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Z basne Asaborake Ariake, ako som sa docital. Nadherne hodinky. Cifernik je spicka (ako skoro stale u GS). Radost robia urcite velku, hlavne nech je cim dlhsia 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Díky. Naživo jsou ještě o dost lepší než na fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 3 hodinami, zatorak napsal: Asaborake Nádherné. Ty bych označil za svůj sen. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Díky. Ještě pokus o makro 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 21 hodinami, zatorak napsal: Asaborake Ahoj,moc gratuluji. Tak dlouho jsem kolem nich chodil, až zmizely. Grand Seiko jsem nikdy neměl a až tyto byly první, které se mi dostaly pod kůži....asi dozrávám do "japonců". Užívej ! Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 36 minutami, Chosef76 napsal: Ahoj,moc gratuluji. Tak dlouho jsem kolem nich chodil, až zmizely. Grand Seiko jsem nikdy neměl a až tyto byly první, které se mi dostaly pod kůži....asi dozrávám do "japonců". Užívej ! Pepa Ahoj, díky moc! Jsou skvělé. GS doporučuju! Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října V 27. 9. 2024 v 14:08, zatorak napsal: Díky. Ještě pokus o makro Skvele 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Datum prostě řešit nebudu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října (upraveno) U mna zas vystrajal chronobundus a ta svina chrono dobre vie, co mi ma strcit pod nos Spozna to niekto? Upraveno 10. října uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Grand Seiko? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se