nickolas Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Že bych už měl jít domů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu No vidíš, že jste nakonec kámoši, vzal sis je pro zvláštní příležitost(i) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Jaký nakonec? Málo kterej kámoš by jim pořídil tah navíc. A to o čem mluvíš, to se vlastně nestalo. Nemám hezčí hodinky a nikdy by mě nenapadlo je prodat! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu A ano, měl jsem je u obou zvláštních přiležitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Tož jsou boží,musím napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Na tu velikost jsem si zvykl rychle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Budeme si rozumětJen to chce nějakou exlusivní kožku.Ten tah určitě nikdy nosit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Na tu velikost jsem si zvykl rychle Pěkný, jěšte tam nahod Bouzov do pozadí a bude to jako v pohádce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Pro Tebe ji zítra rád vytvořím.Stejně bude výšlap s Beníkem k hraduVšude v okolí jsou závody,tak to bude nej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Píšu si ,se mnou k Bouzovu nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Ale hovno.Nekecej měl jsi koncem září přijet,tak daleko to není.Večer se vracíš kolem a taky nic.Tvoje chybaVysleču tě a ten bičík po zadnici bude jak obušek z pytlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Vysleču tě a ten bičík po zadnici bude jak obušek z pytlíku Nemělo to být do SZ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 8 minutami, dr.sphinx napsal: Nemělo to být do SZ? Právě že ne.Bohuš to sem píše schválněMě tak nalákal do UHA teď mi pořád telefonuje a uhání kdy přijeduProstě jsme se našliNení to krásný jak to fórum sbližuje? A kvůli němu jsem se pobláznil i do Seiko.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Přeji dobré nedělní ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu před 5 hodinami, mlsoun1 napsal: Právě že ne.Bohuš to sem píše schválněMě tak nalákal do UHA teď mi pořád telefonuje a uhání kdy přijeduProstě jsme se našliNení to krásný jak to fórum sbližuje? A kvůli němu jsem se pobláznil i do Seiko.... Seřežu Tě jak hada 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se