instant Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 tieto GS su proste dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 tieto GS su proste dokonaleJo, tady není o čem. Jedny z mála titanových hodinek, které bych bral. Ještě se jim povedly ty dvě modré limitky, ale tam už je dneska cena trochu jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 mne sa nastastie modre limitky vobec nepacili, takze som zase usetril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Jsou paradni, jen mam obavu, že bych na to neměl ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Máš je předsedo, ale nějaký upatlaný jinak jsou samozřejmě prďácký, bráchovy ocelovky jsou taky krásný, ale ty zlatý detaily jim prostě chybí (o váze se bavit vůbec nemusíme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Jsou paradni, jen mam obavu, že bych na to neměl ruku Mám 17,5 - 18 cm, podle počasí.Ideální velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 A sakra, to jsem možná nechtěl slyšet Díky Mám o něco víc, ale nemám ultra lovečák, budu to muset zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Četl jsem to často - sou to velké placky, atd.Pak jsem je hodil na ruku a bylo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 (upraveno) jak upatlane.. nuz, ja ich nosim, nie jak vy, slachtici co to syslite po kufrikoch.. edit: to co vidis na boku puzdra, to su len chlpy trblietajuce sa v lucoch zapadajuceho slnka... hodis to na ruku a si v prdeli, tak jest. to puzdro tesal sam Leonardo: edit: v zapasti mam 20cm, ale ruku mam okruhlu jak tlacenka. fotky z mobilu ohromne skresluju - toto je fotene objektivom ktory ma na tomto zabere minimalne skreslenie Upraveno 23. července 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Na me ruce 18,5 ale rovnez tato fotka zkresluje. Sedi uzasne, nesmirne krasne a pohodlne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 (upraveno) jojo, tvar salámu je to oč tu běží....já jsem něco mezi (lovečákem a vysočinou) Mám zápěstí tak 18,5-19 a schválně jsem si vytáhl šupleru a na šířku mám ruku cca 6cm (+-3mm). Jak vidím ty nožky dolů, tak to bude sedět dobře... Nebudeš náhodou někdy projíždět Brno nebo Prahu, že bych otravoval a trochu ti je taky opatlal EDIT: nebo kdokoliv, komu by nevadilo skočit na pivo/kafe a chvíli pokecat a půjčit mi je na ruku Upraveno 23. července 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 niekedy v auguste pojdem do Brna, ked nezabudnem tak sa ozvem, pripadne sa pripomen cez SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Díky moc, zkusím dát vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Podla datumu mam piatok :-)A zapatlane su riadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 ty ich este mas? co sem nechodis, som na tvoje GS normalne zabudol.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 ja si to tu pravidelne citam, ale je pravda ze uplne pasivne. keby som mal sbgc 205, tak si uz ani necitam :-) no a jasne, ze tieto mam a stale sa im ale ze nenormalne tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 SBGX103 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 SBGX103Ach... ty jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ach... ty jsou skvělé A tos je neměla na ruce ;-) Jsou fakt supeer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 A tos je neměla na ruce ;-) Jsou fakt supeer.To jsem ráda - obávám se, že pak už bych se myšlenek na ně nezbavila, takhle se tu jen sem tam mihnou, já si "uslintnu", zas na nějakou dobu zmizí a já mám relativní klid v duši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se