decebal Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Bateriové, barevné GS explorery. Sent from my iPhone using TapatalkJsou krásné, já bych teda radši ty modročervené, ale i tak, je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Nevhodně zvolené stopky Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Dyť sou velký a maj divný tlačítka ...vlastně titan je dělá lehčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Odpověděl sis sám Velký jsou pořád, tlačítka jsou pořád jak od kapesních stopek, ale díky titanu jsou to hodinky k nošení, nejen objekt Ale zaslech jsem, že to tak nemáme všichni. Černá a zlatá je hustá. Jen přemýšlím, jestli řešit trochu křivě osazenou rezervu, na fotce je stav na suchu. Aby se mi to třeba nevrátilo za půl roku a drbnutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Máš moc hodinek; kdybys měl jedny dvoje, na suchu by se neocitaly.Na mých chronech bylu jen dvě kosmetický vady, takže dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Aby se mi to třeba nevrátilo za půl roku a drbnutý Buď v klidu, to se stává maximálně jednou za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Buď v klidu, to se stává maximálně jednou za rok Myslíš jednomu majiteli jednou za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Nie, tak to rozhodne nemyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Inac ked uz som tu a zrovnam si fakty - krivo osadena rezerva.. to ta normalne obdivujem. Mi napadlo, ze ta vezmem do Vegas a budem hrat len na tych automatoch, kde ty prestanes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Je to jen o tom, kolik procent mi pak necháš. Asi by se pro ten můj dar mohla najít i jiná využití, se subama na ruce o tom teď popřemýšlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Ono to právě tak nefunguje. Do doby, než jsem začal chodit s doktorem na pivo, tak jsem byl v pohodě .Vypadá, ze je to nakažlivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Jsem si pogooglil kegare, zdá se, že když si dám sprchu, bude to k očištění stačit Pokud to nezabere, budu tady muset někoho smrtelně urazit (a užít si to, samozřejmě) a pak dostat nafurt ban. Tyhle mám pořád rád, fortrovský a dobrý: Když stále naléhavěc přemýšlím, jak ta GS redukovat, zjišťuju, že by to naokonec mohlo dopadnout akvizičně-chronologicky - SBGV019, SBGV007, SBGE033, zbytek raus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Dobry vkus.Aj aj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Grand Seiko Hi-Beat manual 4520-8000 AD (teda no date verzia), nelestene, no re-dial. Laska. GS uz '69 robili hodinky, ktore sa vyrovnaju Pateku, Lange, VC este aj teraz. Nadhera. Rozmyslam, ze si dam urobit priehladny case back. O znova uz '69 strojcek bol nadherny - skoda ho skyvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Jako že máš parádní netuctový hodinky v původním stavu, ale nejsou Ti dost recht? No jasně, dej jim za uši. Určitě z nich uděláš ty značky, cos tu zmínil, co s Tebou kvrdlaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Myslíš jednomu majiteli jednou za rok?Myslel nikdy nikomu. Jednomu majiteli furt, aby dohnal statistiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Jako že máš parádní netuctový hodinky v původním stavu, ale nejsou Ti dost recht? No jasně, dej jim za uši. Určitě z nich uděláš ty značky, cos tu zmínil, co s Tebou kvrdlaj. ak to bolo mne ... je to uvaha. Je taktiez pekne pozerat na GS caseback s medailonom. To sa tiez len tak nevidi. Ten stroj vnutry je pekny (a zvlast, ze je z '69) - obcas by to chcelo preskumat. Uvidim casom. Zatial to necham tak ako je (ked som si zvykol, ze nevidim do ostatnych starsich hodiniek, dost mozna to skonci rovnako aj u GS). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Já to i částečně chápu, obdobím průhledu si každý chronomagor musí projít, hlavně zpočátku. Ale vždy je lepší varianta si pořídit hodinky s průhledem, než jej dodatečně rvát tam, kam nepatří. Na případné bastlení je tu spousta méně krásných a výrazně levnějších kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Chut dat priehladne zada nemam vzdy - iba tam kde je strojcek zaujimavy (ako tento GS 4520A) a pekny (UG microrotor); a naopak u vintage Omega mi strojceky tak esticky pekne nepridu. Prejde ma ta chut. Co si viac cenim ako pekny strojcek, je povodne puzdro - tak ako to stvoritel zamyslal. A predsa len, GS medajlonik ku GS vintage patri ... ono ma to casom aj tak prejde. Na druhej strane mam hodinky, ktore sice maju priehlad na strojcek ... no nicim zaujimave (pre moje oko) to nie je. vlastne ked tak nad tym premyslam - v zbierke mam vlastne vacsinu hodiniek, ktore priehlad aj tak nemaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Konečne guma, ktorá pasuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se